.

FIND DIN VEJ IND I HR

.

Drømmer du om at arbejde i en HR afdeling, men tænker, at det nok ikke kan lade sig gøre, fordi du ikke har en formel HR uddannelse?

Har du lyst til at arbejde i HR, men ved ikke helt, hvordan du skal gøre dig klar til dit første HR job?

Så fortvivl ikke - det kan nemlig sagtens lade sig gøre at lykkes i et HR job, selvom du ikke har en HR-baggrund.

Der er masser af eksempler på HR profiler, der har gjort det super godt - ikke på trods af - men nærmere på grund af deres baggrund fra andre positioner end i HR.

Du hører om deres erfaringer og får inspiration fra deres stærke historier i DIN VEJ IND I HR.

Erfaringer, der også er yderst relevante for dig, der allerede har et HR job, men ønsker et stærkere og mere robust ståsted i din HR rolle.

 

* * * * * * *

DIN VEJ IND I HR er et struktureret online udviklingsforløb,

der hjælper dig med at gøre dig klar og mere velovervejet, 

når du byder ind på dit første HR job,

og når du er landet i dit første HR job.

Også for dig, der vil have bedre fodfæste i det HR job, du har.

* * * * * * *

.

DERFOR ER DER EN VEJ IND I HR

 

De seneste år har danske HR afdelinger fået mere og mere fokus på at forstå virksomhedens forretning og kerneopgaver.

Det sker ved at sikre tydelig sammenhæng mellem HR indsatser, behov og forretningsmæssige resultater. Det gælder både private og offentlige virksomheder.

Derfor er der brug for HR teams med et sundt mix af super dygtige HR professionelle med en formel HR uddannelse og HR kollegaer uden formel HR baggrund, men med masser af erfaring fra forretningsområder som fx produktion, udvikling, salg, kundevendte eller borgervendte funktioner.

Derfor er der også en vej ind i HR for dig, selvom du ikke har erfaringer fra HR jobs eller en formel HR uddannelse.

.


FIND DIN VEJ IND I HR MED

ET STRUKTURERET ONLINE FORLØB

 • I HR UDEN HR BAGGRUND

  Du får inspiration og vigtige råd fra stærke HR profiler, der har fundet deres vej ind i HR, uden formel HR baggrund. De er rollemodeller for Forretningsdrevet HR professionelle. Du hører om HR Chefers erfaringer med HR teams med og uden formel HR baggrund. HR Cheferne fortæller, hvad du skal gøre for at lykkes i en virksomheds HR afdeling.

 • Ind i HR ved hjælp af Perfekt Partnerskab

  Du lærer, hvordan du i en HR afdeling opbygger et godt makkerskab med virksomhedens ledere gennem fælles mål. Med afsæt i no-nonsense bogen Perfekt Partnerskab hører du blandt andet om, hvordan jeg selv baksede med mit første HR job på Det Kongelige Teater. Du hører om mine og andres erfaringer på godt og ondt.

 • Adgang til videoer, du kan se igen og igen

  På videoerne deler jeg - hudløst ærlig og uden filter - observationer og læringspunkter - på godt og ondt - fra min Forretningsdrevet HR rejse sammen med masser af kundecases - som jeg giver videre til dig til inspiration og implementering i din kommende HR rolle.

 • Gør-det-selv

  Du kan vælge at arbejde med materialet som et gør-det-selv forløb. Det hele er struktureret og pakket og klar til at følge, så du kan arbejde systematisk med materialet fra en ende af. Efterhånden som du kommer igennem materialet, kan du hoppe frem og tilbage mellem modulerne for at lytte, se og læse igen og igen, hvis får brug for det.

 • Hjælp til at finde DIN vej ind i HR

  Hvorfor vil du egentlig vil ind i HR? Det handler om dig, din drivkraft og det aftryk, du vil sætte i et HR job. Du får redskaber til at formulere, hvad dit unikke bidrag er til HR afdelingen i en virksomhed, så du står knivskarp, når du skal søge dit første HR job – og når du er landet i den HR rolle, du ønsker dig.

 • Forretningsdrevet HR - en stærk vej ind i HR

  Med praktisk erfaring fra andre dele af en virksomhed, har du et super stærkt kort på hånden. Det stærke kort skal du bringe i spil ved at praktisere ved hjælp af Forretningsdrevet HR. Derfor lærer du om de grundlæggende principper i Forretningsdrevet HR, som mange danske HR afdelinger stræber efter at kunne mestre.

 • Lydfiler, du kan downloade på din smartphone

  Du kan lytte til interviews og til Perfekt Partnerskab som lydbog. Du kan vælge at downloade lydfilerne på din smartphone, så du kan lytte, lære, tænke og tage ind, når du er på farten. Det gælder også lydfilerne fra videoerne.

 • Gør-det-sammen med mig

  Hvis du ikke foretrækker at arbejde med materialet alene, kan du vælge at have mig med som din personlige sparringspartner undervejs i forløbet. Vælger du denne løsning, får du tre sparringssessioner via skype eller telefon med mig, lige præcis når det passer dig i din proces og overvejelser gennem forløbet.

2 minutters introduktionsvideo til modul 2 i DIN VEJ IND I HR forløbet

STÆRKE HR PROFILER DELER ERFARINGER & VÆRDIFULDE RÅD, SOM HJÆLPER DIG MED AT FINDE DIN VEJ IND I HR

* * * * * * *

Smagsprøve på interview med HR Chef, Helle Lund Gregersen

* * * * * * *

Smagsprøve på interview med HR Business Partner, Anne Katrine Bauer

Smagsprøve på interview med HR Business Manager, Desirée Breel

* * * * * * *

Smagsprøve på interview med HR Director, Mija Lønvig Frandsen

 • Helle Lund Gregersen, HR Chef, Middelfart Sparekasse
  Jeg er også en af dem, som ikke har en formel HR uddannelse, og arbejder i dag som HR Chef i Middelfart Sparekasse med ca. 300 medarbejdere. Jeg har snart 25 års jubilæum, og er traditionelt uddannet og videreuddannet i finans-branchen. Min vej til HR gik gennem flere år som tillidsmand og medarbejdervalgt i bestyrelsen. Vi er fire medarbejdere i HR og halvdelen er HR uddannet. Vi supplerer hinanden rigtig godt, og udgør dermed et ret stærkt team med stor indflydelse på strategi.
  Helle Lund Gregersen, HR Chef, Middelfart Sparekasse
 • Mija Lønvig Frandsen, Group HR Director, Tajco Group
  Hør Mija fortælle, hvad hun i dag selv synes var det mest tåbelig svar, da hun første gang blev spurgt, hvorfor hun gerne ville arbejde i HR. Et svar der gjorde, at hun blev smidt ud af kontoret igen med et "farvel med dig". Det var godt, jeg ikke fik jobbet dengang, for jeg vidste ikke, hvad det gik ud på, og hvad jeg kunne bidrage med.
  Mija Lønvig Frandsen, Group HR Director, Tajco Group
 • Desirée Breel, HR Business Manager, Dagrofa
  Jeg vil aldrig have et helt team kun med “HR goggelogger”. Jeg kan ikke drive en HR partner funktion udelukkende med HR folk, fordi de bliver i deres eget univers.
  Desirée Breel, HR Business Manager, Dagrofa
 • Anne Katrine Bauer, HR Business Partner, Danfoss
  Anne Katrine's drivkraft for at komme ind i HR var, at hun undrede sig over, hvorfor HR ikke var mere med ind over strategiarbejdet med fokus på, at få tingene til at ske.
  Anne Katrine Bauer, HR Business Partner, Danfoss

FÅ ADGANG TIL FORLØBET I DAG

Gør-det-selv
2500 kr

12 måneders adgang til online læringsplatform i lukket miljø

Alle downloads er dine for altid

Svar på spørgsmål om online forløbet

Hvad er et online kursus?

Kursusmaterialet består af moduler med materiale af tekst, videoer og lydfiler, som er samlet overskueligt og gjort klar til dig online.

Du kan dermed få direkte adgang til hele materialet, når og hvor det passer dig. Du kan sidde på arbejdet, derhjemme, ved skrivebordet eller i fred og ro i et mødelokale eller på dit yndlingssted.

Du er kan komme i gang med at finde DIN VEJ IND I HR i samme sekund, du har købt adgang til forløbet.

Du kan downloade lydfiler til din smartphone og du vælge at arbejde online, uden at downloade materialet, mens du har internetadgang. Eller du kan vælge at lytte og lære, mens du er på farten.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er så IT minded?

Bare rolig. For det første er online platformen med materialet meget intuitivt og let at gå til.

For det andet, kan du fx se, hvordan du downloader lydfiler til din smartphone, når du først er logget ind.

For det tredje, kan du altid skrive til mig, hvis der er noget, der driller. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe så hurtigt og så godt, jeg kan.

Er der ikke ensomt og upersonligt med et online kursus?

Nej, ikke når du arbejder med mine online kurser.

For det første er indholdet indtalt, skrevet og formuleret, som hvis vi sad og overfor hinanden. Med den kant, nerve, omsorg og indføling, jeg er kendt for at stå for.

For det andet, kan du altid få fat i mig - og jeg rækker ud efter dig løbende, for at høre hvordan det går.

Hvor lang tid skal jeg bruge på forløbet?

Du skal afsætte ca 5 uger til at komme igennem hele forløbet - første gang.

Du får adgang til modulerne i DIN VEJ IND I HR forløbet, efterhånden som det passer ind i processen med at finde frem til, hvad der lige præcis er unikt for dig og din motivation for at ville arbejde med HR og i HR.

Find DIN VEJ IND I HR, selvom du ikke har en HR baggrund

 • Thomass Christensen, HR Business Partner, Dansk Retursystem A/S
  Jeg sad som HR-professionel i en detailvirksomhed, og efter mange år i samme branche overvejede jeg et brancheskifte for at prøve noget andet og få udfordret min HR værktøjskasse i et andet forretningsperspektiv. Efter en god snak og sparring med Gitte Mandrup, blev vi enige om, at jeg skulle prøve hendes struktureret online udviklingsforløb: ’Din vej ind i HR’. Selvom jeg allerede arbejdede med HR, syntes både Gitte og jeg, at det kunne være spændende for mig at afprøve udviklingsforløbet, da det kunne være interessant med brancheskiftet in mente, idet jeg skulle finde ”min vej ind i HR i en ny branche’. Gittes online forløb fik mig til at stoppe op og reflektere over HR’s arbejde – i et bredt og nyt perspektiv, som gjorde, at jeg blev opmærksom på, hvordan jeg ellers kunne anskue en organisation set ud fra et HR synspunkt. Gittes forløb, som blandt andet er bygget op af inspiration fra stærke HR-profiler, krydret med Gittes egne erfaringer, gav også god inspiration til nye tankegange og nye måder at anskue min egen profil på. Det var blandt andet nyttigt i forhold til at sælge min profil og kompetencer til andre virksomheder i nye i brancher. Til dig, der ønsker nogle konkrete værktøjer, gerne vil udfordres i din tankegang eller bare mangler inspiration til at få en fod indenfor HR, eller ligesom jeg, ønsker at skifte branche indenfor HR, kan Gittes online udviklingsforløb klart anbefales.
  Thomass Christensen, HR Business Partner, Dansk Retursystem A/S
 • Gitte Mandrup, Forretningsdrevet HR Rådgiver siden 2007
  Jeg er din guide og kortholder på DIN VEJ IND I HR. Min egen vej ind i HR startede som kemiker i Novo Nordisk insulinproduktion i Kalundborg, inden jeg fik mit første HR job som HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og derefter som HR Direktør på TV2. Umiddelbart lyder det måske om en snørklet vej ind i HR. Men der er mening med galskaben. Det hører du mere om på DIN VEJ IND I HR forløbet.
  Gitte Mandrup, Forretningsdrevet HR Rådgiver siden 2007

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde DIN VEJ IND I HR,

så du bliver klar til at lykkes i dit første HR job.

Gitte Mandrup

Klik her, hvis du vil læse mere om min baggrund