2500 Forretningsdrevet HR Pro'er er allerede med 


Dit medlemskab koster 0 kr. Når du tilmelder dig, får du også nyhedsbreve med inspiration, råd & redskaber om Forretningsdrevet HR, ligesom 2500 andre HR-professionelle allerede gør. Alt sammen direkte i din inbox.

Jeg gætter på, at du hader spammail lige så meget, som jeg gør. Jeg lover dig, at jeg ikke deler din email med andre. Hvis du ønsker at slippe for nyhedsbreve fra mig, kan du til enhver tid framelde dig med et enkelt klik. Men hvorfor skulle du det, hvis du gerne vil blive ved med at holde dig skarp i din HR rolle.

Jeg passer selvfølgelig godt på din emailadresse, som du kan læse i Privatlivspolitik.

Du får materiale til at lytte & læse

Bliv Forretningsdrevet HR Pro uden det koster en krone 

MEDLEMMERNE AF HR PRO KLUBBEN SIGER:

Katrine Bredahl, HR Consultant, LEGO Group:
Først og fremmest tak for dine nyhedsmails, din passion for Forretningsdrevet HR og for at dele ud af viden og erfaringer, det har hjulpet mig til en bedre forståelse af min egen HR-rolle, og hvordan jeg bedst kan spille mine HR-kolleger gode og understøtte forretningen. Jeg tog for nyligt et af dine online kurser, som hjalp mig til en endnu bedre forståelse af HR partner rollen og dermed min egen rolle i forhold til at understøtte vores HRBP og forretningen.

Michael Lindgaard Hedemann, HR-konsulent, Middelfart Sparekasse:
Jeg har efterhånden fulgt dit nyhedsbrev i mange år, og i modsætning til mange andre nyhedsbreve er noget brugbart i det. Du er konkret og "lavpraktisk", og jeg kan anvende de ting du kommer med. Dét er fedt!

Jeg er blevet langt mere fokuseret på forretningen, og på at vi i HR understøtter det væsentlige. At vi ikke sætter HR-initiativer i søen, fordi det passer ind i et årshjul, eller fordi det er smart - det skal skabe værdi for forretningen. Det har lært mig, at den vigtigste HR-kompetence er at kende forretningen. Det har derfor også inspireret mig til at dykke mere ned i forretningen.

Da jeg kommer udenfor pengeinstitutsektoren, mangler jeg nogen gange nogle basale forståelser. Derfor har jeg været i praktik i en af vores kundevendte afdelinger for netop at blive endnu klogere på forretningen, og hvad det er de "slås" med ude i linjen. Hvad er det for processer de arbejder med. Et ophold som gav mig utroligt meget og som har givet mig en endnu større forståelse for, hvad det er vi skal understøtte.

Heidi Gjerløv í Dali Hansen, Management Consultant:
Jeg bruger nyhedsbrevene til at blive klogere på, hvad andre gør (via dine beretninger fra virksomheder, du har arbejdet med), og især de udfordringer virksomhederne, som du er stødt på, og hvordan de er blevet imødegået. Det giver ofte inspiration og idéer til at gribe en konkret udfordring an på en måde, jeg ikke lige havde tænkt på.

Maria Bukdahl Rukjær, Juridisk rådgiver og HR-chef, Fynbo Foods A/S:
Først og fremmest tak for din ”blog”, dine nyhedsbreve, seminarer mv. Jeg suger det hele til mig. Forretningsdrevet HR er utrolig vigtigt for mig, når jeg er i en funktion, der udgør en skøn cocktail af jura, HR, direktionsassistent, ledelse, arbejdsmiljø mv. Jeg får meget ud af at høre om dine erfaringer og ”netværkets” erfaringer og eksempler fra det virkelige liv. Bare det med hele tiden at blive mindet om, at HR skal tænkes forretningsmæssigt, er rigtig godt og brugbart.

Tora Krogh Thisen, Projektkonsulent, AffaldVarme Aarhus:
TAK for dine spændende spørgsmål, der giver mig brugbare redskaber til at stå lidt stærkere overfor forretningen. Jeg er især optaget af redskaber, i form af gode spørgsmål til forretningen, som jeg kan have med mig ”i tasken”. Du har fx dine ”bøvler” spørgsmål. Jeg sidder ene mand i en HR funktion savner rigtig meget inspiration til at arbejde mere effektivt med HR for forretningen. Nogle knapper, jeg kan skrue på i hverdagen, og som ikke i første omgang bliver en revolution af min HR funktion.

www.hrnyt.dk