Et intensivt HR Business Partner udviklingsforløb,

som gør dig til en endnu stærkere partner i forretningsenhederne,

med fokus på resultater og optimering af samarbejdet med de ledere, du arbejder sammen med.

På BOOST-forløbet bruger vi RoTI-redskabet, som bliver ét af dine vigtigste redskaber til et stærkt samarbejde med lederne i forretningen.

I videoen forklarer jeg om RoTI-redskabet, som jeg altid bruger i udviklingsforløb med HR Business Partnere og andre HR professionelle, der arbejder ude i forretningen – og som er i direkte indgreb med lederne i forretningen.

Redskabet hjælper dig med at bruge din tid klogt i dit samspil med lederne i virksomhedens forretningsenheder. Det er et redskab, som du også kan bruge på egen hånd eller sammen med din HR-leder.

Som deltager på HR Business Partner BOOST bliver du en endnu stærkere partner i forretningsenhederne, med fokus på resultater og optimering af samarbejdet med de ledere, du arbejder sammen med.


Michelle Keun-Rasmussen, HR-jurist, CBS, udtaler om HR Business Partner online forløb:

Jeg vil først og fremmest bare sig tak til Gitte. Jeg synes dit materiale og din hjemmeside er lækkert, overskueligt og nemt at navigere rundt i. Jeg har siden juni 2017 og til nu været i den heldige position at have adgang til alle dine online moduler, og har særligt i mit nuværende job haft stor glæde og gavn af din HR Business Partner uddannelse.

Det er et lækkert og let tilgængeligt værktøj at arbejde med, og jeg har indtil videre kunne hente inspiration, råd og vejledning i alle de svære cases og nye uventede situationer, jeg indtil nu har mødt. Jeg går dagligt ind og suger ny viden til mig, eller genspiller nogle af de moduler, jeg allerede har hørt, og lærer nyt i det gamle. Det er som om man langsomt, men sikkert i dit materiale, begynder at finde sin egen vej i forhold til at være en læringsorienteret, professionel HR Business Partner.

Dit materiale har gjort mig til en modigere og mere åben sparringspartner, der tør udfordre og foreslå, at man kan gøre tingene anderledes. Dette er bl.a. fordi du har givet mig nogle helt konkrete værktøjer og masser af inspiration til, hvordan jeg skal gå til sådan en opgave! Og ikke mindst en tro på, at det er bedre at fejle en gang eller to, end aldrig at turde at se og gøre tingene på en ny og anderledes måde. Det kunne jo være, at det blev bedre. Stor tak til dig Gitte, og for dit input til den spændende og komplekse HR-verden, hvor der aldrig er one size that fits it all.


.

Forretningsdrevet HR som fælles fagligt omdrejningspunkt

Mit populære online HR Business Partner udviklingsforløb fungerer som det fælles faglige omdrejningspunkt og solide værktøjskasse for deltagerne på HR Business Partner BOOST.

Du kan se indholdet og alle bonusser i udviklingsforløbet her: www.hrbp.dk

Du har adgang til online materialet i 12 måneder; dvs 9 måneder efter det intensive parløb med mig som din sparringspartner.

Det betyder, at du kan se, læse og lytte til materialet igen og igen, når du får brug for det - lige som Michelle gør  - eller når tiden tillader det i din sikkert travle hverdag.

.


.

HR Business Partner BOOST er et intensivt, men fleksibelt udviklingsforløb, der styrker dig som resultatskabende og Forretningsdrevet HR Business Partner med stor gennemslagskraft i virksomhedens forretning.

Du får forstærket din forretningsforståelse væsentligt og din forretningsevne får et gevaldigt boost.

Men du lærer også:

Hvordan du bringer din forretningsforståelse i spil i dialogen med lederne i virksomhedens forretningsenheder.

Hvordan du sikrer en stærk kobling mellem HR-indsatser, behov og resultatkrav i forretningsenhederne og virksomhedens strategiske fokusområder.

Hvordan du udvikler og vedligeholder et resultatskabende samarbejde med top- og linjeledelse (også selvom relationen mellem dig og en leder måske ikke er optimal)

Som din personlige coach vil jeg udfordre dig, men du kan også bruge mig til sparring, støtte og rådgivning, der hvor det er svært, eller hvor du gerne vil blive bedre i din HR Business Partner rolle.

Med mig som din personlige sparringspartner kan du dele, hvis du har bøvl med de ledere, som du supporterer, og selvfølgelig dine overvejelser, ambitioner, tvivl, udfordringer og vilde idéer.

Du får adgang til mine egne læringspunkter, refleksioner og redskaber, hvor det er relevant og kan inspirere og hjælpe dig med det, du gerne vil opnå og har brug for.

Du får også løbende inspiration og opmuntring i et online fællesskab sammen med andre HR Business Partner BOOST deltagere.

Det betyder, at du som supplement til dit udviklingsforløb får mulighed for dialog, fællesskab og erfaringsudveksling med mig og de andre HR Business Partner BOOST deltagere.

Du har mulighed for at blive ved med at være med i fællesskabet efter de 12 måneder, som forløbet varer.

  • ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, CODAN FORSIKRING
    Jeg synes grundlæggende, at du er top professionel og leverer rigtig god kvalitet. Det, som jeg har sat pris på, er dialogen med dig om de konkrete sager, og hvordan jeg kan håndtere dem. Generelt set synes jeg, at dit online materiale er super spændende, og jeg har lyst til at læse det. Materialet er let tilgængeligt, og jeg synes det er inspirerende med de mange links til artikler og dine råd. Det er ikke fordi, det forretningsorienterede HR perspektiv er helt nyt for mig, men du har mange rigtig gode pointer og måder at illustrere disse på. Det som har gjort den største forskel for mig har været at høre, hvordan du ville gribe mine konkrete udfordringer an, hvis du var i mine sko.
    ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, CODAN FORSIKRING

HR Business Partner BOOST drives af Forretningsdrevet HR ekspert, Gitte Mandrup

Jeg brænder for at hjælpe danske HR-professionelle til at blive den resultatskabende samarbejdspartner, som virksomheden har brug for. Jeg har over 30 års erhvervserfaring som linjeleder på Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og HR Direktør på TV2. Oprindeligt er jeg uddannet kemiingeniør og executive MBA.

Som Forretningsdrevet HR Rådgiver har jeg hjulpet 100-vis af HR-professionelle i private og offentlige virksomheder med at opnå den rette synlighed og arbejde strategisk og forretningsunderstøttende med virksomhedens HR-opgaver.

Jeg er lige ud af posen, uden så mange dikkedarer. Du får med garanti en inspirator og sparringspartner, der ved, hvad jeg taler om. Jeg tør nemlig godt at stå ved, at jeg er en moden dame med meninger, der ynder at gøre det komplekse mere simpelt med en god portion sund fornuft.

Og så er jeg vildt optaget af, at du og de andre deltagere får mest muligt ud af at være med på HR Business Partner BOOST. Derfor lover jeg dig den opmærksomhed, der skal til for, at du rykker i din rolle som en stærk partner i, til og med forretningen.

Jeg elsker at arbejde med HR Business Partnere, for det er netop i krydsfeltet mellem HR, organisation, forretning og ledelse, at det hele sker og resultaterne skabes.


 

Praktik for HR Business Partner BOOST

1.

HR Business Partner BOOST forløbet starter 1. April 2019 med deltagere fra private og offentlige virksomheder.

2.

I april, maj og juni kommer du til at arbejde intensivt med dine udfordringer og ambitioner som HR Business Partner, med mig som inspirator, indpisker og sparringspartner. Jeg udfordrer dig, følger op og hjælper dig med at holde fokus på det, du gerne vil opnå eller ændre.

3.

Du får 3 sparringssessioner med mig via telefon eller Skype i løbet af i april, maj og juni.

4.

Det gennemtestede RoTI-redskab er omdrejningspunkt for vores sparring med afsæt i dine mål, udfordringer og specifikke kontekst.

5.

Du kommer til at arbejde med din HR-rolle ift specifikke ledere og forretningsområder; både dér, hvor du blot gerne vil optimere fra godt til bedre - og dér, hvor det måske er svært.

6.

Du kommer til at arbejde med såvel din forretningsforståelse som dine personlige kvaliteter til at blive en stærk partner med, til og i forretningen.

7.

Du bliver medlem af en lukket eksklusiv Facebook gruppe med løbende inspiration og support fra mig og de andre HR Business Partner BOOST deltagere.

8.

Via Facebook gruppen, som jeg driver, har du adgang til sparring og input fra mig, også efter de første 3 intensive måneder.

9.

Du får online adgang til ALT materiale i det populære HR Business Partner udviklingsforløb med ALLE bonusser i 12 måneder (1.april 2019 – 1.april 2020) så du kan læse, lytte, se og gense materialet, når du får brug for det, også efter de 3 første måneders intensive parløb med mig.

10.

Når du har gennemført alle moduler i HR Business Partner udviklingsforløbet, har du mulighed for at løse en opgave med efterfølgende kvalificerende samtale, som udløser et kursusbevis  - hvis du altså ønsker det. Dette er blot et ekstra tilbud til dig, som du kan vælge at gøre brug af inden 1.april 2020.


Lukket for tilmelding i 2019 

Næste forløb i foråret 2020.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig?