Kære HR Business Partner

Vil du skabe resultater i virksomheden og stå stærkt i samarbejdet med ledelsen?

Selvfølgelig vil du det! Og du gør det sikkert allerede rigtig godt.

  


Jeg gætter nemlig på, at du har styr på de basale HR-faglige kompetencer, som er nødvendige i din HR Business Partner rolle, og at du er på udkig efter:

 • at få bragt din HR-faglighed i spil med en Forretningsdrevet HR tilgang
 • at blive skarpere til at sikre sammenhæng mellem HR og forretning
 • at blive bedre til at argumentere for nye eller centrale HR-tiltag
 • at få et tættere samarbejde med alle de ledere, du er HR Business Partner for

Hvis det er tilfældet, så er du landet det helt rigtige sted.


 

På HR Business Partner BOOST forløbet arbejder vi med RoTI-redskabet, som bliver ét af dine vigtigste redskaber til et stærkt samarbejde med lederne i forretningen.

Redskabet hjælper dig med at bruge din tid klogt i dit samspil med lederne i virksomhedens forretningsenheder.

Det er et redskab, som du selvfølgelig også kan bruge på egen hånd eller sammen med din HR-leder til at holde fast i den Forretningsdrevet HR kurs, som du får sat på forløbet.

  

I videoen forklarer jeg om RoTI-redskabet, og om typiske udfordringer for HR Business Partnere.

  

HR Business Partner BOOST hjælper dig til at blive en stærkere partner i forretningsenhederne, med fokus på resultater og optimering af samarbejdet med de ledere, du arbejder sammen med.

Du får coaching og konkrete redskaber

Hvad siger du til at blive coachet på og få en HR Business Partner værktøjskasse spækfyldt med redskaber til, hvordan du:

 • bringer din HR-faglighed bedre spil til at bidrage til virksomhedens fremdrift
 • stiller de rigtige spørgsmål i forretningen, så du og HR leverer præcis det, der er brug for
 • bliver bedre til at koble HR indsatser med forretningens behov og resultatkrav
 • opnår større gennemslagskraft og lydhørhed i forretningen, når du foreslår HR tiltag
 • får et stærkere og mere resultatskabende samarbejde med de ledere, som du supporterer
 • sikrer, at HR-processer og HR-initiativer skaber værdi for forretningen
 • bedst understøtter virksomhedens forretningsstrategi
 • skaber resultater i virksomhedens forretningsenheder
 • står stærkt i en strategisk dialog med lederne i forretningsenhederne
 • får et godt samspil med en leder, hvor samarbejdet mellem dig og lederen er udfordrende eller svært
 • opnår gensidig tillid og bedre personlig interaktion i dit daglige samarbejde med lederne i forretningen

På dette udviklingsforløb går vi i dybden - sammen - med at optimere såvel dit samarbejde som dine leverancer, præcis til lederne i din virksomhed og tilpasset den kontekst, hvor du arbejder til daglig. Vi arbejder nemlig systematisk med de udfordringer og ambitioner, du har i din HR-rolle i forhold til de ledere, der har særlig betydning for din succes.

HR Business Partner BOOST er et individuelt forløb, hvor du og jeg følges ad i et tæt parløb over 3 måneder.

 • Henriette Kruppa Nielsen, HR Business Partner, KMD
  Jeg har haft et individuelt udviklingsforløb med Gitte Mandrup. Gitte har hjulpet mig med at skærpe mit forretningsmæssige fokus som HR Business Partner. Udgangspunktet har hele tiden være min hverdag. Gennem et fokus på, hvordan jeg bedst bruger mig selv og mine kompetencer, er jeg kommet i mål med de forretningsmæssige mål, som jeg satte i starten af forløbet. Gitte evner, som ingen andre jeg har mødt, at arbejde med HR fra et forretningsmæssigt perspektiv, og så har hun en entusiasme og empati, som gør, at man ikke kan lade være med at arbejde seriøst med ”hjemmeopgaverne” og vanskeligt at få ”armene ned”, når man har været sammen med hende.
  Henriette Kruppa Nielsen, HR Business Partner, KMD

Er du klar til at gå i gang med et HR Business Partner BOOST forløb?

Din virksomheds investering i, at du bliver en stærk,
Forretningsdrevet HR Business Partner er 12.700 kr ex moms.

Ja tak, Lad mig flux komme i gang med coaching & alle redskaberne

Michelle Keun-Rasmussen, HR-jurist, CBS

Jeg vil først og fremmest bare sig tak til Gitte. Jeg synes materialet i HR Business Partner værktøjskassen er lækkert, overskueligt og nemt at navigere rundt i. Jeg har været i den heldige position at have adgang til alle dine online moduler, og har særligt i mit nuværende job haft stor glæde og gavn af din HR Business Partner uddannelse.

Det er et lækkert og let tilgængeligt værktøj at arbejde med, og jeg har indtil videre kunne hente inspiration, råd og vejledning i alle de svære cases og nye uventede situationer, jeg indtil nu har mødt. Jeg går dagligt ind og suger ny viden til mig, eller genspiller nogle af de moduler, jeg allerede har hørt, og lærer nyt i det gamle. Det er som om man langsomt, men sikkert i dit materiale, begynder at finde sin egen vej i forhold til at være en læringsorienteret, professionel HR Business Partner.

Dit materiale har gjort mig til en modigere og mere åben sparringspartner, der tør udfordre og foreslå, at man kan gøre tingene anderledes. Dette er bl.a. fordi du har givet mig nogle helt konkrete værktøjer og masser af inspiration til, hvordan jeg skal gå til sådan en opgave! Og ikke mindst en tro på, at det er bedre at fejle en gang eller to, end aldrig at turde at se og gøre tingene på en ny og anderledes måde. Det kunne jo være, at det blev bedre. Stor tak til dig Gitte, og for dit input til den spændende og komplekse HR-verden, hvor der aldrig er one size that fits it all.

HR Business Partner værktøjskassen

Du får adgang til en HR Business Partner værktøjskasse spækket med redskaber og læringsmateriale, der hjælper dig til:

 • Overblik over HR Business Partner rollens udvikling og mange former

  Når vi taler om HR som forretningens partner, kommer vi ikke udenom, at selve jobrollen som HR Partner eller HR Business Partner findes i mange forskellige variationer fra virksomhed til virksomhed, og at rollen er i stadig udvikling. Vi ser på typisk fordeling af operationel og strategisk fokus og roller for HR-konsulenter og HR Business Partnere, og vi kommer rundt om typiske faldgruber for HR, som har betydning for dig som forretningens partner. Vi ser på udvikling af HR Business Partner rollen gennem tiden og på betydningen af at være en strategisk og resultatskabende HR Business Partner.

 • Øge din forretningsforståelse og styr på den forretningsmæssige puls

  Du får skærpet din opmærksomhed på, hvad der er forretningskritisk og vigtigt for virksomheden. Vi ser på, hvordan du bliver endnu skarpere til at skabe en værdiskabende sammenhæng mellem de ydelser, tiltag, processer og programmer, som du og HR kommer med til forretningsenhederne. Du får fyldt din Forretningsdrevet HR værktøjskasse med redskaber til at forstå og arbejde med virksomhedens forretning, strategi og kritiske nøgletal. Du får inspiration til at udarbejde en business case for større projekter og til at præsentere dine projektforslag. Du får også forskellige spørgerammer til at stille de rigtige spørgsmål i forretningen, og til hvordan du bruger de svar, du får.

 • Opbygge et stærkt og gensidigt makkerskab med virksomhedens ledere

  Vi ser på faktorer, der spiller ind, for at du (og resten af HR) kan have et effektivt og gensidigt samarbejde med linjeledelsen. Vi ser på dig og din integritet, og på hvordan det starter med dig, og hvordan du trives i din rolle som HR Business Partner og i dit samspil med linjelederne. Det handler blandt andet om modet til at holde fast i dig selv. Jeg giver dig hudløst ærlige læringspunkter på godt og på ondt, i håb om at du undgår at gå ud over dine egne grænser, som jeg har prøvet, da jeg var HR-ansvarlig. Vi ser på ideen om komplementær handlekraft mellem HR og forretningen, og hvordan du får eller fastholder en plads som ligeværdig spiller på holdet. Du får redskaber til, hvordan du bruger dine kræfter klogest i dit samarbejde samtidig med at bidrager mest muligt til lederne og til virksomheden.

 • Styrke din faglige og personlige profil og dit bidrag som HR Business Partner

  Hvad skriver du i dit summary på din LinkedIn profil? Du bliver skarp på, hvorfor du egentligt er i HR, og hvad der er dit unikke bidrag i din HR-rolle. Du kan kalibrere dig selv op imod hvilke personlige kvaliteter og faglige kompetencer, der kendetegner en succesfuld HR Business Partner. Du får også en grundig gennemgang af fremtidens nødvendige HR-kompetencer, som forventes af effektive HR-professionelle. Hvilken positionering vil du have? Hvad er din HR-ambition for din HR-rolle? Hvordan kan du bruge din HR-ambition i din nuværende position eller til at understøtte den videre udvikling af din HR-rolle.

 • THOMASS CHRISTENSEN, HR Business Partner, Dansk Retursystem A/S
  Jeg har længe gået i konsulentrollen og overvejet, hvad jeg selv kunne gøre for at komme tættere på rollen som HRBP. Med udviklingsforløbet har jeg fået stort udbytte gennem refleksioner om, hvor tæt er jeg på forretningen ift. strategier og HR-tiltag, og hvordan jeg tilgår lederne med forståelse af hvad, der rører sig hos den enkelte (vigtig læring). Vi kan komme med masser af HR-tiltag og intentioner, som er 100% gode, men måske er det noget andet, forretningen har brug for. Jeg kan godt lige din måde at formidle dine pointer og budskaber. Og så er det et kæmpe plus, at lydfiler fra kurset kan downloades, så jeg kan lytte til materialet i bilen. Jeg er blevet endnu skarpere på hvad, der skal til for, at jeg lykkes med min HR-rolle, så jeg bidrage med sparring til lederne til at blive den bedste udgave af sig selv i forhold til forretningens mål. Jeg vil anbefale Gitte’s forløb til alle HR-professionelle, uanset om det er en HRBP eller en koordinator. Forståelse for at det handler om forretningen, er så helt essentielt vigtigt, at alle HR-professionelle skal være 100% klar over, hvad deres rolle og bidrag er.
  THOMASS CHRISTENSEN, HR Business Partner, Dansk Retursystem A/S

Alt dette får du med EKSTRA


Ekstra 1

Du får også adgang til den populære HR-bog Perfekt Partnerskab som lydbog med supplerende materialer.

Lyt til bogens forord af tidligere teaterchef på Det Kongelige Teater, Michael Christiansen.


Ekstra 2

Du får også adgang online kurset Grundlæggende Forretningsdrevet HR.

Hør hvordan min indflyvning til Forretningsdrevet HR Partnerskab startede i et laboratorium ved Novo Nordisk i 1985.


Ekstra 3

Du får også adgang til del 1 og del 2, om at være forretningens partner, i min nye bog Formlen for Forretningsdrevet HR som lydbog.

Lyt til en af bogens mange lærerige cases om en rigtig møgsag for HR og 4 fejl, du for alt i verden ikke må begå.


Ekstra 4

Spændende interviews med 4 stærke HR-profiler, som er nogle af de sejeste HR Business Partnere og HR-ledere, jeg kender. Blandt meget anden inspiration, får du stof til eftertanke i forhold til at reflektere over, hvorfor du er i HR.

Lyt her til en snas, hvor Mija Lønvig Frandsen byder ind med, hvordan Det er svært at være HR Business Partner, hvis du kun har gået i HR skolen.


Ekstra 5

Når du har gennemført modulerne i dit HR Business Partner udviklingsforløb, har du mulighed for at løse en kvalificerende opgave og have en opfølgende samtale med mig om løsning af din opgave.

Dette er et valgtfrit tilbud, som du kan benytte dig af, hvorefter kursusbevis fremsendes.

.
.
Lyt til Perfekt Partnerskab med Gitte Mandrup

.
.
.

.

.

HR Business Partneruddannelse 4 stærke HR-profiler

 

 • BIRTHE HELBO MORTENSEN, HR PARTNER, EWII
  Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Gittes online forløb. Sitet er en sand guldgrube af både inspiration og provokation. Provokation på den gode måde! Gitte har på sitet en god kombination af egne og andres artikler, arbejdsark og videoklip. Dette tilsammen inspirerer mig til at se min egen arbejdsstil efter i sømmene og resulterer i, at min organisation får en relevant og værdiskabende HR-ydelse.
  BIRTHE HELBO MORTENSEN, HR PARTNER, EWII

Foruden alle EKSTRA's får du også to værdiskabende BONUSSER


BONUS 1

Du får Dave Ulrich's bog HR Udefra og Ind som eBog.

I bogen lærer du om HR helt udefra og ind med afsæt i virksomhedens eksterne kontekst og masser af eksempler på HR-processer med involvering af kunder og andre eksterne interessenter.

Foruden at lære om 6 vigtige HR-kompetencer, får du også trin-for-trin proces for gennemførsel af organisatorisk audit mm.


BONUS 2

Du får Dave Ulrich's bog The Leadership Capital Index som som eBog.

Efter min mening er dette den hidtil bedste bog, som Dave Ulrich har skrevet. Hvis du tager bogens indhold og pointer og spejler dem i virksomhedens HR-indsats, er du tæt på at levere Forretningsdrevet HR i sin ypperste form.

Jeg ville ønske, at ALLE HR-professionelle ville bringe bogens budskaber i spil i deres HR-arbejde.

.

.

 • Lykke Petersen, Chefkonsulent, HR, Ankestyrelsen
  Jeg er i øjeblikket i gang med udviklingsforløbet HR Business Partner. Udviklingsforløbet har gjort mig mere bevidst om de forskellige roller, jeg kan veksle mellem som sparringspartner (coach, sparringspartner, juridisk ekspert). Forløbet har også øget mit fokus på forretningen og de forretningsmæssige/strategiske udfordringer, de enkelte chefer har. Jeg tager i dag i langt højere grad end tidligere udgangspunkt i chefernes behov eller udfordringer og det, der samlet set fremme Ankestyrelsens interesser på tværs frem for tage udgangspunkt i min juridiske ansættelsesretlige faglighed. Det, der især har rykket mig, er de mange refleksionsspørgsmål, som undervisningsmaterialet indeholder.
  Lykke Petersen, Chefkonsulent, HR, Ankestyrelsen

Ved du nok til at komme med på HR Business Partner BOOST forløbet?

Din virksomheds investering i, at du bliver en stærk,
Forretningsdrevet HR Business Partner er 12.700 kr ex moms.

Ja tak, lad mig flux få adgang til hele molevitten med Gitte som min coach

Alt dette får du, lige så snart du logger ind

 • Adgang til en lækker online læringsplatform i et lukket miljø

  Du modtager en velkomstmail og en mail med dit personlige log-in til kurset, så du kan komme i gang med det samme. Hvis noget driller undervejs, tager du bare fat i mig, så hjælper jeg dig, så hurtigt jeg kan.

 • Videoer med læring & instruktion

  På 26 videoer deler jeg, hudløst ærlig og uden filter, observationer og læringspunkter, på godt og ondt, fra min Forretningsdrevet HR rejse. Du hører om masser af lærerige cases, som jeg giver videre til dig til inspiration og relevant implementering i din kontekst. Du får præsenteret nogle af de sejeste øvelser, som har skabt udvikling og resultater for hundredvis af HR-professionelle, som jeg har arbejdet med siden 2007. Du hører om mine egne ups & downs som HR-ansvarlig, som jeg ved, at du vil lære af. Du får også videoer med andre trendsettere og inspiratorer.

 • Lydfiler, så du kan lytte & lære, når du er på farten

  Del 1 og del 2 i Formlen for Forretningsdrevet HR + Perfekt Partnerskab giver dig mere ende 14 timers læring, som du kan lytte til med opdaterede kommentarer, og stærkt suppleret med tilhørende artikler, materiale og øvelser til refleksion og implementering. Du kan downloade lydfiler - også fra videoerne - på din smartphone, så du kan lytte og lære, mens du er på farten. Og du kan lytte til Forretningsdrevet HR læring igen og igen. Du får vejledning til at få det hele til at spille. Alle lydfiler er dine for altid.

 • Refleksions- og arbejdsark til at sikre forankring af din læring

  Når du lander ved din base med igen, kan du let samle op på det, du har hørt med online adgang til supplerende materiale og arbejdsark, så du kan samle dine refleksioner til videre handling. Du får udførlige arbejdspapirer, tjeklister, vejledninger og anvisninger til hvert eneste modul. Lige til at downloade og printe ud. Alle downloads er dine for altid.

 • Frihed til at blive dygtigere i din HR-rolle, når og hvor det passer dig

  På din computer. På din smartphone. På din tablet. På din yndlingsplads - hjemme, på arbejdet eller på farten. Du skal bare have internetadgang. Med dette online udviklingsforløb har du frihed til at lære, når det passer ind i dine øvrige planer. Uden at gå glip af andre vigtige opgaver eller gøremål.

 • Acceleration af Forretningsdrevet HR udvikling som forretningens partner

  Med afsæt i dine ambitioner og udfordringer, i din HR-rolle og dit udgangspunkt, vil du accelerere din HR-udvikling og få suppleret din HR-faglighed med et solidt Forretningsdrevet HR fundament. DET LOVER JEG DIG - hvis du altså implementerer de råd og redskaber, du får på dit udviklingsforløb. Du hører fra mig undervejs, så jeg kan hjælpe dig med at holde fokus på dit udviklingsforløb; hvis du altså får brug det.

 • Adgang til solid værktøjskasse, som er opbygget og forfinet gennem mere end 30 års erhvervserfaring i krydsfeltet mellem HR, ledelse og forretning

  Du får råd og redskaber til at praktisere Forretningsdrevet HR, som er baseret på mere end 30 års erhvervserfaring som linjeleder i Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og TV2 og Forretningsdrevet HR Rådgiver i store private og offentlige virksomheder i hele landet. Men du får også personlige indsigter, erfaringer og greb til at passe på dig selv og til at indgå i stærkt partnerskab med top- og linjeledelse.

 • Kursusbevis med tilbud om kvalificerende samtale

  Når du er ved at være igennem dit udviklingsforløb, får du tilbud om at modtage et sæt kvalificerende spørgsmål, som du kan svare på skriftligt og sende til mig. Herefter får du tilbud om en kvalificerende opfølgningssamtale, hvor du bliver udfordret og får sparring baseret på dine svar. Du kan få tilsendt kursusbevis, når dit udviklingsforløb slutter, uanset om du vælger at tage imod den kvalificerende samtale.

 • Alle EKSTRA's og BONUSSER


 

Anne Rahn, HR Consultant, DEIF A/S

I mit job som HR-konsulent har jeg også haft fornøjelsen af at udforske rollen som HR partner. Jeg har dog også i den forbindelse oplevet udfordringer.

Jeg har ofte manglet input til, hvordan jeg håndterer specifikke udfordringer og ikke mindst ønsket læring, der bidrager til, at jeg udvikler min rolle som HR partner, da det er en rolle, som jeg finder utrolig interessant.

Her er Gittes online forløb helt ideelt, da det forbedrer mine evner til at sætte mig i lederens sted og forstå deres udfordringer, således jeg er bedre rustet til at ”spille op til dans” med ledelsen.

Derudover giver forløbet mig også input til at forstå forretningen bedre og generelt forstå HR som en udefra og ind bevægelse. Gittes kursus er meget inspirerende i forhold til tænke mere Forretningsdrevet HR og for alvor forstå, hvor vigtigt det er at kende forretningen og tænke HR ind i den eksisterende værdikæde.

Jeg sætter stor pris på kursets opsætning. Det er nemt at gå til, og man kan sammensætte sit forløb, så det passer den enkelte bedst muligt. Man har ligeledes muligheden for at gå tilbage og finde materiale frem i specifikke situationer, hvor man mangler det.

Materialet er nemt at have med på farten, da alle lydfiler kan downloades og høres fra sin smartphone, hvilket jeg selv har haft stor gavn af.

HR Business Partner coaching

Det er afgørende for din succes som HR Business Partner, at dine relationer til linjelederne fungerer. Ellers er der ikke meget partnerskab over det.

Forventningerne er særlig høje til dig i rollen som HR Business Partner, fordi du er ude på slagmarken i forretningen, hvor du kæmper sammen med (og forhåbentlig ikke mod) lederne i forretningsenhederne.

Du skal stå skulder ved skulder med lederne i gode som i svære tider.

Det er ikke altid lige let at være HR Business Partner, men det ved du selvfølgelig alt om...

Med mig som din sparringspartner og wingman kan du dele bøvl med de ledere, du supporterer og selvfølgelig dine overvejelser, ambitioner, tvivl, udfordringer og vilde idéer.

Sammen ser vi på, hvordan du bedst kan bruge dine personlige kvaliteter til et stærkt og effektivt samarbejde og makkerskab med forretningen.

Det gælder uanset, om:

 • Du har ambitioner og gerne løfte din rolle og dit samspil med forretningen fra godt til bedre.
 • Du har udfordringer og synes, det kan være bøvlet at være forretningens partner – i hvert tilfælde, når det gælder nogle af de ledere, du supporterer.
 • Du (og måske din HR-leder) gerne vil se en positiv forandring i din support, dit samspil eller dine resultater.

Du får Forretningsdrevet HR coaching, som du (let) kan omsætte til handling og dermed skabe nye resultater. Jeg vil gøre mig umage med at hjælpe dig med det, du har brug for i din HR Business Partner rolle.

 • ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, CODAN FORSIKRING
  Jeg synes grundlæggende, at du er top professionel og leverer rigtig god kvalitet. Det, som jeg sætter pris på i den pakke, jeg var igennem, da jeg var HR Partner i Københavns Lufthavne A/S, var dialogen med dig om de konkrete sager, og hvordan jeg skulle/kunne håndtere dem. Generelt set synes jeg, at dit online materiale er super spændende, og jeg har lyst til at læse det. Materialet er let tilgængeligt, og jeg synes det er inspirerende med de mange links til artikler og dine råd. Det er ikke fordi, det forretningsorienterede HR perspektiv er helt nyt for mig, men du har mange rigtig gode pointer og måder at illustrere disse på. Det som har gjort den største forskel for mig har været at høre, hvordan du ville gribe mine konkrete udfordringer an, hvis du var i mine sko.
  ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, CODAN FORSIKRING

Praktik for HR Business Partner Boost

 

Du får 5 timers coaching med stor fleksibilitet - som det passer dig bedst

Vi holder den første coachingsession inden for den første uge, efter du starter dit HR Business Partner BOOST forløb.

På den første session kommer vi grundigt rundt om dine vigtigste udfordringer og forventninger til forløbet, så jeg kan guide dig til at gøre optimalt brug af HR Business Partner redskaberne. Vi aftaler også, hvordan du foretrækker at fordele dine coachsessioner ift de udfordringer, ønsker og ambitioner, du har.

Herefter vælger du selv den frekvens for vores sessioner, som det passer dig og din situation i løbet af de næste 3 måneder.

Vi taler sammen via Skype, Facetime eller telefon.

Det kan være, at du vælger at bruge 5 sessioner á en times varighed, men du er også velkommen til at slå nogle af timerne sammen, eller du kan dele dem op i halve timer, som det passer bedst til dit behov.

Du kan altså anvende 5 timers coaching, som du vil, i løbet af de 3 måneder.

 

Du kan bruge mig som din coach, livline og personlige makker

Måske har du brug for at trække på mig, når

 • det spidser til
 • du møder særlige udfordringer
 • du skal præsentere vigtige projekter for ledelsen
 • du står alene og føler dig presset
 • du har ambitioner, men ikke bliver hørt
 • du skal gribe muligheder
 • du skal foretage bevidste valg

 

Du får selvfølgelig adgang til alle bonusser og hele molevitten i HR Business Partner værktøjskassen, straks efter du har tilmeldt dig.

BEMÆRK

Du har online adgang til HR Business Partner værktøjskassen i 12 måneder; dvs at du kan arbejde online med alt materialet i 9 måneder, efter de første 3 måneder hvor vi har haft coachingsessionerne.

Du kan downloade og beholde alle lydfiler og pdf’er, så du har dem for altid.

 • JANNE KRISTINA LARSEN,CHEF FOR HR PARTNERSEKTIONEN VED HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN, FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
  Det har været en fantastisk tid, som ikke var gået så godt, hvis ikke der havde været for et helt særligt udviklingsforløb med Gitte. Jeg vil gerne takke Gitte for mange ting, men særligt for hendes evne til at møde mennesker, hvor de er, og så udfordre/udvikle dem derfra. Personligt har jeg haft rigtig gode erfaringer med Gitte’s online forløb, face to face kursus og direkte sparring. Så tjek lige det her ud, hvis du vil skærpe din HR-profil.
  JANNE KRISTINA LARSEN,CHEF FOR HR PARTNERSEKTIONEN VED HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN, FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE

Forløbet er baseret på solid erhvervserfaring og anerkendt Forretningsdrevet HR ekspertise

Din coach og guide på forløbet er mig, Gitte Mandrup. Jeg brænder for at hjælpe danske HR-professionelle til at blive den resultatskabende samarbejdspartner, som virksomheden har brug for.

Jeg har over 30 års erhvervserfaring som linjeleder på Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og HR Direktør på TV2. I 2005 blev jeg udnævnt til Ridder af Dannebrog for min indsats med en omfattende udviklingsproces for organisationen på Det Kongelige Teater. Oprindeligt er jeg uddannet kemiingeniør og executive MBA.

Som Forretningsdrevet HR Rådgiver har jeg siden 2007 hjulpet 100-vis af HR-professionelle i private og offentlige virksomheder med at opnå den rette synlighed og arbejde strategisk og forretningsunderstøttende med virksomhedens HR-opgaver. Jeg gør mig umage med at bidrage til danske HR professionelle på HRBLOG.DK

Jeg er lige ud af posen, uden så mange dikkedarer. Du får med garanti en coach og sparringspartner, der gavmildt deler ud af erfaringer på godt og ondt. Jeg tør godt at stå ved, at jeg er en moden dame med meninger. Og så gør jeg en dyd ud af at gøre det komplekse mere simpelt med en god portion sund fornuft.

Jeg er vildt optaget af, at du får mest muligt ud af dit HR Business Partner BOOST forløb. Derfor lover jeg dig så stor opmærksomhed gennem forløbet, som du orker at modtage.

Måske har du læst mine populære HR-bøger, Perfekt Partnerskab og Formlen for Forretningsdrevet HR (du får dem begge som lydbøger). Eller Dave Ulrich's bøger HR Udefra og Ind og The Leadership Capital Index, som jeg har udgivet på dansk på eget forlag (du får dem begge som ebøger).

 

Jeg elsker at arbejde sammen med HR Business Partnere, fordi det er lige præcis i krydsfeltet mellem HR, ledelse, organisation og forretning, at det hele sker. Som din coach vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig med at lykkes med det, du gerne vil i din HR Business Partner rolle.

Skal vi komme i gang med dit udviklingsforløb?

Din virksomheds investering i, at du bliver en stærk,
Forretningsdrevet HR Business Partner er 12.700 kr ex moms.

Ja, tak jeg er så klar til at tage fat på BOOST forløbet sammen med Gitte

Deltag på HR Business Partner BOOST sammen med en kollega

 

Flere og flere foretrækker at arbejde med HR Business Partner Boost forløbet sammen med en eller flere kollegaer.

Hvis du fx ønsker at danne et lærings-makkerpar med en anden HR Business Partner i din virksomhed, så kan det sagtens lade sig gøre.

Det er faktisk en rigtig god ide at gennemgå alt pensum og alle moduler sammen med en kollega, som du kan diskutere dine nye indsigter og værktøjer med.

Hvis du gennemfører HR Business Partner BOOST med en læringsmakker, så har I altså 5+5=10 coachingtimer tilsammen.

Nogle lærings-makkerpar ønsker at holde coachsessionerne med mig for hver sig.

Andre ønsker at gennemføre nogle eller alle sessioner med sin læringsmakker.

I kan bruge de 10 timer i næsten alle tænkelige kombinationer; fx:

 • Alle 10 timer som fælles sessioner
 • 2 individuelle sessioner á 1 times varighed + 6 timer fælles
 • 3 individuelle sessioner á 1 times varighed + 4 timer fælles
 • osv.

I nogle tilfælde har et helt HR Business Partner team valgt at følge udviklingsforløbet sammen.

 • HR BUSINESS PARTNER TEAM I DANSK BANK, CHARLOTTE THORSEN, CHARLOTTE HOVE OG GLADYS RØDDIK
  Online forløbet har givet os en masse inspiration og refleksion i vores tilgang til at blive en endnu bedre Forretningsdrevet HR Business Partner med et udefra og ind perspektiv og samtidig øget vores fokus på dialogen om resultatskabende HR leverancer koblet til vores forretningsområders strategi. De nye indsigter og redskaber fra e-learning modulerne har givet os nogle gode muligheder for at italesætte og diskutere, hvordan vi kan forbedre koblingen mellem HR og forretningen samt øge vores evne til at indgå i en tættere dialog med lederne om forretningens mål og planer og HR som værdifuld bidragsyder hertil. Det har i høj grad givet os nogle gode redskaber og indspark til at booste vores rolle til at blive en endnu bedre Forretningsdrevet HR Business Partner.
  HR BUSINESS PARTNER TEAM I DANSK BANK, CHARLOTTE THORSEN, CHARLOTTE HOVE OG GLADYS RØDDIK

Svar på spørgsmål, jeg oftest får

Hvad er et online udviklingsforløb?

HR Business Partner værktøjskassen består af moduler med materiale, videoer, lydfiler og arbejdsark, som er samlet overskueligt og gjort klar til dig online på en lukket platform. Du kan dermed få direkte adgang til hele materialet, når og hvor det passer dig. Du kan sidde på arbejdet, derhjemme, ved skrivebordet eller i fred og ro i et mødelokale eller på dit yndlingssted. I samme sekund, du er tilmeldt forløbet, kan du downloade alle lydfiler og arbejdsark til din computer, og så er du i gang. Du kan også vælge at arbejde online, uden at downloade materialet, mens du har internetadgang. Eller du kan vælge at lytte og lære, mens du er på farten.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er så IT minded, eller jeg har spørgsmål?

Bare rolig. For det første er forløbet opbygget i moduler på en lækker platform, som er meget intuitiv og let at gå til. For det andet, kan du fx se, hvordan du downloader lydfiler til din smartphone, når du først er logget ind. For det tredje – og måske vigtigst - så kan du altid skrive til mig, hvis der er noget, der driller. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe dig så hurtigt og så godt, jeg kan.

Som deltager på mine online forløb, behøver du hverken at føle dig alene eller overladt til dig selv, efter du har købt adgang. Jeg er nemlig lige her.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har online adgang til al materialet i 12 måneder gældende fra den dag, du får adgang. Downloads er dine for evigt, så du kan tage det med ro og brug al den tid, du har behov for, når og hvor det passer ind i din travle hverdag. Og du kan se og gense modulerne online, når og lige så tit, du vil i løbet af de 12 måneder – og du kan arbejde med det downloadede materiale offline lige så længe, du orker. 

Hvor meget tid skal jeg bruge - og skal jeg tage modulerne i rækkefølge?

Det er meget forskelligt, hvor meget tid deltagerne bruger på forløbet. Nogle går målrettet til værks og arbejder med modulerne fra start til slut. Andre dykker ned i de temaer og redskaber, som passer til deres udfordringer nu og her. Det er en af grundene til, at vi skal have den første coachsession i løbet af den første uge, så jeg kan guide dig gennem materialet med forslag til, hvordan du kan gribe forløbet an med afsæt i dine behov. Du behøver nemlig ingenlunde at tage modulerne fra en ende af.

En af fordelene ved, at du har online adgang, er at du kan hoppe frem og tilbage i materialet lige så tosset, som du vil. Du skal på intet tidspunkt sidde klar ved computeren på bestemte tidspunkter, og du kan deltage uanset, hvor du er og på alle tider af døgnet. Nogle HR Business Partnere bruger materialet som et opslagsværk efterhånden, som der opstår specifikke situationer eller behov.


 

 

En af fordelene ved at have online adgang til min læringsplatform er, at du kan tilgå HR Business Partner værktøjskassen når og hvor, det passer dig. Du kan gå tilbage til materialet, lige så tosset du vil.

Du kan downloade lydfiler, så du kan lytte og lære, mens du er på farten, på vej til arbejde, på rejse, i sommerhuset eller på din yndlings cafe. Du kan selvfølgelig også arbejde på kontoret i din virksomhed.

Der er mange deltagere, der har flere sites at supportere, som er geografisk spredt i ind- og udland. Flere af dem bruger transport- og rejsetid til at lytte og fokusere på deres egen kompetenceudvikling.

Nogle foretrækker at afsætte fast tid til udvikling, andre vælger en mere ad hoc tilgang. Det er helt op til dig, din tid og dit temperament.

Jeg gør mig umage med at hjælpe dig, så du opnår størst muligt udbytte af dit udviklingsforløb. Selvom materialet er online, kan du altid få fat i mig.

 


Bare spørg løs, hvis du har spørgsmål

Jeg glæder mig til at tale med dig

Synes du, at HR Business Partner BOOST forløbet lyder som noget for dig, men du har spørgsmål?

Sig også til, hvis du har brug for hjælp til at argumentere for, hvorfor din virksomhed skal investere i dette udviklingsforløb til dig?

Tøv ikke med at ringe til mig på 6067 7007 eller skrive til mig, så du kan få svar på det, du har brug for at vide mere om.

Jeg har spørgsmål og er interesseret i at høre mere