Vil du som HR Business Partner skabe resultater i virksomheden og stå stærkere i samarbejdet med ledelsen?

Selvfølgelig vil du det! Og du gør det måske også allerede rigtig godt.

Men hør alligevel, om du mon genkende nogle af de udfordringer, jeg taler om.

Du kan vælge arbejde med udvikling af din HR Business Partner rolle helt selv,

eller med mig som din personlige coach, mentor & sparringspartner.

 

Uanset om du er HR Business Partner, HR Partner, HR Udviklingskonsulent, eller du er i en anden HR-rolle, hvor du arbejder tæt sammen med top- og linjeledelse, har du brug for et solidt samspil med lederne i forretningen som en stærk og resultatskabende bidragsyder.

Du er måske allerede en super dygtig og ambitiøs HR-professionel, men du ved også godt, at det er vigtigt at holde dig skarp, og at du derfor har brug for løbende udvikling.

Samtidig har du drøntravlt, fordi du arbejder målrettet med at optimere virksomhedens organisatoriske performance, som skal sikre forretningens resultater og fremdrift.

Med dette fleksible HR Business Partner udviklingsforløb kan du pleje din Forretningsdrevet HR udvikling lige præcis, når det passer dig, eller når du har brug for et ekstra boost eller redskaber til at få styr på udfordringer i samspillet med forretningen.

Jeg gætter på, at du har styr på de basale HR-faglige kompetencer, som er nødvendige i din HR Business Partner rolle, og at du er på udkig efter

 • at få bragt din HR-faglighed bedre spil med en Forretningsdrevet HR tilgang, som skaber værdi for virksomhedens fremdrift
 • at blive bedre til at koble HR indsatser med forretningens behov og resultatkrav
 • at opnå større gennemslagskraft og lydhørhed i forretningen, når du foreslår HR tiltag og arbejder sammen med linjelederne
 • at få et stærkere og mere resultatskabende samarbejde med de ledere, som du er HR Business Partner for

Hvis det er tilfældet, så er du landet det helt rigtige sted.

Forretningsdrevet HR kan nemlig læres, praktiseres og mestres af

alle ambitiøse HR-professionelle, som vel at mærke har viljen til at ville.

Jeg tror på, at du har viljen til at ville, når du har fundet frem til siden her.

 • Gitte Mandrup, Forretningsdrevet HR Rådgiver & Træner med mere end 30 års erhvervserfaring
  Jeg elsker at arbejde sammen med HR Business Partnere, fordi det er lige præcis i krydsfeltet mellem HR, ledelse, organisation og forretning, at det hele sker. Som din online guide på uddannelsen, og måske som din mentor og coach gennem et individuelt udviklingsforløb, gør jeg mig umage med at hjælpe dig med det, du har brug for i din HR Business Partner rolle.
  Gitte Mandrup, Forretningsdrevet HR Rådgiver & Træner med mere end 30 års erhvervserfaring

Anne Rahn, HR Consultant, DEIF A/S

I mit job som HR-konsulent har jeg også haft fornøjelsen af at udforske rollen som HR partner. Jeg har dog også i den forbindelse oplevet udfordringer.

Jeg har ofte manglet input til, hvordan jeg håndterer specifikke udfordringer og ikke mindst ønsket læring, der bidrager til, at jeg udvikler min rolle som HR partner, da det er en rolle, som jeg finder utrolig interessant.

Her er Gittes kursus helt ideelt, da det forbedrer mine evner til at sætte mig i lederens sted og forstå deres udfordringer, således jeg er bedre rustet til at ”spille op til dans” med ledelsen.

Derudover giver kurset mig også input til at forstå forretningen bedre og generelt forstå HR som en udefra og ind bevægelse. Gittes kursus er meget inspirerende i forhold til tænke mere Forretningsdrevet HR og for alvor forstå, hvor vigtigt det er at kende forretningen og tænke HR ind i den eksisterende værdikæde.

Jeg sætter stor pris på kursets opsætning. Det er nemt at gå til, og man kan sammensætte sit forløb, så det passer den enkelte bedst muligt. Man har ligeledes muligheden for at gå tilbage og finde materiale frem i specifikke situationer, hvor man mangler det.

Materialet er nemt at have med på farten, da alle lydfiler kan downloades og høres fra sin smartphone, hvilket jeg selv har haft stor gavn af.

HR Business Partner uddannelse som fleksibelt selvstudium

Med dette fleksible udviklingsforløb bliver du en resultatskabende og Forretningsdrevet HR Business Partner med stor gennemslagskraft i virksomhedens forretning.

Det gør du ved, at din forretningsevne får et gevaldigt boost. Det betyder, at du får forstærket din forretningsforståelse væsentligt. Men du lærer også, hvordan du bringer din forretningsforståelse i spil i dialogen med lederne i virksomhedens forretningsenheder.

Du får solide redskaber til at sikre en stærk kobling mellem HR-indsatser, behov og resultatkrav i forretningsenhederne og virksomhedens strategiske fokusområder.

Du får nye indsigter til at udvikle og vedligeholde et resultatskabende samarbejde med top- og linjeledelse (også selvom relationen mellem dig og en leder måske ikke er optimal).

Dette forløb vil gøre forskellen mellem dig som HR Business Partner og andre HR-professionelle, der godt nok har en solid HR-faglighed, men som bare ikke altid bliver bragt klogt nok i spil til at skabe forretningsmæssige resultater.

 • THOMASS CHRISTENSEN, HR Business Partner, Dansk Retursystem A/S
  Jeg har længe gået i konsulentrollen og overvejet, hvad jeg selv kunne gøre for at komme tættere på rollen som HRBP. Med online udviklingsforløbet har jeg fået stort udbytte gennem refleksioner om, hvor tæt er jeg på forretningen ift. strategier og HR-tiltag, og hvordan jeg tilgår lederne med forståelse af hvad, der rører sig hos den enkelte (vigtig læring). Vi kan komme med masser af HR-tiltag og intentioner, som er 100% gode, men måske er det noget andet, forretningen har brug for. Jeg kan godt lige din måde at formidle dine pointer og budskaber. Og så er det et kæmpe plus, at lydfiler fra kurset kan downloades, så jeg kan lytte til materialet i bilen. Jeg er blevet endnu skarpere på hvad, der skal til for, at jeg lykkes med min HR-rolle, så jeg bidrage med sparring til lederne til at blive den bedste udgave af sig selv i forhold til forretningens mål. Jeg vil anbefale Gitte’s online uddannelse til alle HR-professionelle, uanset om det er en HRBP eller en koordinator. Forståelse for at det handler om forretningen, er så helt essentielt vigtigt, at alle HR-professionelle skal være 100% klar over, hvad deres rolle og bidrag er.
  THOMASS CHRISTENSEN, HR Business Partner, Dansk Retursystem A/S

 

I udviklingsforløbet over 12 måneder lærer du om og får du:

 • Overblik over HR Business Partner rollens udvikling og mange former

  Når vi taler om HR som forretningens partner, kommer vi ikke udenom, at selve jobrollen som HR Partner eller HR Business Partner findes i mange forskellige variationer fra virksomhed til virksomhed, og at rollen er i stadig udvikling. Vi ser på typisk fordeling af operationel og strategisk fokus og roller for HR-konsulenter og HR Business Partnere, og vi kommer rundt om typiske faldgruber for HR, som har betydning for dig som forretningens partner. Vi ser på udvikling af HR Business Partner rollen gennem tiden og på betydningen af at være en strategisk og resultatskabende HR Business Partner.

 • Øget din forretningsforståelse og styr på den forretningsmæssige puls

  Du får skærpet din opmærksomhed på, hvad der er forretningskritisk og vigtigt for virksomheden. Vi ser på, hvordan du bliver endnu skarpere til at skabe en værdiskabende sammenhæng mellem de ydelser, tiltag, processer og programmer, som du og HR kommer med til forretningsenhederne. Du får fyldt din Forretningsdrevet HR værktøjskasse med redskaber til at forstå og arbejde med virksomhedens forretning, strategi og kritiske nøgletal. Du får inspiration til at udarbejde en business case for større projekter og til at præsentere dine projektforslag. Du får også forskellige spørgerammer til at stille de rigtige spørgsmål i forretningen, og til hvordan du bruger de svar, du får.

 • Opbygget et stærkt og gensidigt makkerskab med virksomhedens ledere

  Vi ser på faktorer, der spiller ind, for at du (og resten af HR) kan have et effektivt og gensidigt samarbejde med linjeledelsen. Vi ser på dig og din integritet, og på hvordan det starter med dig, og hvordan du trives i din rolle som HR Business Partner og i dit samspil med linjelederne. Det handler blandt andet om modet til at holde fast i dig selv. Jeg giver dig hudløst ærlige læringspunkter på godt og på ondt, i håb om at du undgår at gå ud over dine egne grænser, som jeg har prøvet, da jeg var HR-ansvarlig. Vi ser på ideen om komplementær handlekraft mellem HR og forretningen, og hvordan du får eller fastholder en plads som ligeværdig spiller på holdet. Du får redskaber til, hvordan du bruger dine kræfter klogest i dit samarbejde samtidig med at bidrager mest muligt til lederne og til virksomheden.

 • Styrket din faglige og personlige profil og dit bidrag som HR Business Partner

  Hvad skriver du i dit summary på din LinkedIn profil? Du bliver skarp på, hvorfor du egentligt er i HR, og hvad der er dit unikke bidrag i din HR-rolle. Du kan kalibrere dig selv op imod hvilke personlige kvaliteter og faglige kompetencer, der kendetegner en succesfuld HR Business Partner. Du får også en grundig gennemgang af fremtidens nødvendige HR-kompetencer, som forventes af effektive HR-professionelle. Hvilken positionering vil du have? Hvad er din HR-ambition for din HR-rolle? Hvordan kan du bruge din HR-ambition i din nuværende position eller til at understøtte den videre udvikling af din HR-rolle.

Alt dette får du med EKSTRA


Ekstra 1

Du får også adgang til den populære HR-bog Perfekt Partnerskab som lydbog med supplerende materialer.

Lyt til bogens forord af tidligere teaterchef på Det Kongelige Teater, Michael Christiansen.


Ekstra 2

Du får også adgang online kurset Grundlæggende Forretningsdrevet HR.

Hør hvordan min indflyvning til Forretningsdrevet HR Partnerskab startede i et laboratorium ved Novo Nordisk i 1985.


Ekstra 3

Du får også adgang til del 1 og del 2, om at være forretningens partner, i min nye bog Formlen for Forretningsdrevet HR som lydbog.

Lyt til en af bogens mange lærerige cases om en rigtig møgsag for HR og 4 fejl, du for alt i verden ikke må begå.


Ekstra 4

Spændende interviews med 4 stærke HR-profiler, som er nogle af de sejeste HR Business Partnere og HR-ledere, jeg kender. Blandt meget anden inspiration, får du stof til eftertanke i forhold til at reflektere over, hvorfor du er i HR.

Lyt her til en snas, hvor Mija Lønvig Frandsen byder ind med, hvordan Det er svært at være HR Business Partner, hvis du kun har gået i HR skolen.


Ekstra 5

Hvis du har lyst, kan du få en 30 minutters sparringssession med mig, når du starter på forløbet.

Formålet med sparringen er, at jeg kan guide dig til, hvordan du får størst mulig gavn af alt materialet, så du bedst muligt og hurtigst opnår det, du har brug for i din HR-rolle.


Ekstra 6

Når du har gennemført modulerne i dit HR Business Partner udviklingsforløb, har du mulighed for at løse en kvalificerende opgave og have en opfølgende samtale med mig om løsning af din opgave.

Dette er et valgtfrit tilbud, som du kan benytte dig af, hvorefter kursusbevis fremsendes.

.
.
Lyt til Perfekt Partnerskab med Gitte Mandrup

.
.
.

.

.

HR Business Partneruddannelse 4 stærke HR-profiler

 
.
.

 

Foruden alle EKSTRA's får du også to værdiskabende BONUSSER


BONUS 1

Du får Dave Ulrich's bog HR Udefra og Ind som eBog.

I bogen lærer du om HR helt udefra og ind med afsæt i virksomhedens eksterne kontekst og masser af eksempler på HR-processer med involvering af kunder og andre eksterne interessenter.

Foruden at lære om 6 vigtige HR-kompetencer, får du også trin-for-trin proces for gennemførsel af organisatorisk audit mm.


BONUS 2

Du får Dave Ulrich's bog The Leadership Capital Index som som eBog.

Efter min mening er dette den hidtil bedste bog, som Dave Ulrich har skrevet. Hvis du tager bogens indhold og pointer og spejler dem i virksomhedens HR-indsats, er du tæt på at levere Forretningsdrevet HR i sin ypperste form.

Jeg ville ønske, at ALLE HR-professionelle ville bringe bogens budskaber i spil i deres HR-arbejde.

.

.

 • HR BUSINESS PARTNER TEAM I DANSK BANK, CHARLOTTE THORSEN, CHARLOTTE HOVE OG GLADYS RØDDIK
  Online forløbet har givet os en masse inspiration og refleksion i vores tilgang til at blive en endnu bedre Forretningsdrevet HR Business Partner med et udefra og ind perspektiv og samtidig øget vores fokus på dialogen om resultatskabende HR leverancer koblet til vores forretningsområders strategi. De nye indsigter og redskaber fra e-learning modulerne har givet os nogle gode muligheder for at italesætte og diskutere, hvordan vi kan forbedre koblingen mellem HR og forretningen samt øge vores evne til at indgå i en tættere dialog med lederne om forretningens mål og planer og HR som værdifuld bidragsyder hertil. Det har i høj grad givet os nogle gode redskaber og indspark til at booste vores rolle til at blive en endnu bedre Forretningsdrevet HR Business Partner.
  HR BUSINESS PARTNER TEAM I DANSK BANK, CHARLOTTE THORSEN, CHARLOTTE HOVE OG GLADYS RØDDIK

Forløbet er baseret på solid erhvervserfaring og anerkendt Forretningsdrevet HR ekspertise

Din underviser og guide på forløbet er mig, Gitte Mandrup. Jeg brænder for at hjælpe danske HR-professionelle til at blive den resultatskabende samarbejdspartner, som virksomheden har brug for.

Jeg har over 30 års erhvervserfaring som linjeleder på Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og HR Direktør på TV2. Oprindeligt er jeg uddannet kemiingeniør og executive MBA.

Som Forretningsdrevet HR Rådgiver har jeg siden 2007 hjulpet 100-vis af HR-professionelle i private og offentlige virksomheder med at opnå den rette synlighed og arbejde strategisk og forretningsunderstøttende med virksomhedens HR-opgaver. Jeg gør mig umage med at bidrage til danske HR professionelle på HRBLOG.DK

Jeg er lige ud af posen, uden så mange dikkedarer. Du får med garanti en underviser, der ved, hvad jeg taler om. Tør godt at stå ved, at jeg er en moden dame med meninger, der ynder at gøre det komplekse mere simpelt med en god portion sund fornuft.

Og så er jeg vildt optaget af, at du og de andre deltagere får mest muligt ud af at deltage på udviklingsforløbet. Derfor lover jeg dig så stor opmærksomhed gennem forløbet, som du orker at modtage.

Måske har du læst mine populære HR-bøger, Perfekt Partnerskab og Formlen for Forretningsdrevet HR. Eller Dave Ulrich's bøger HR Udefra og Ind og The Leadership Capital Index, som jeg har udgivet på dansk på eget forlag.

Løbende inspiration, online fællesskab og vigtige bonusser

Du får også løbende inspiration og opmuntring i et online fællesskab sammen med andre HR-professionelle, der deltager på samme udviklingsforløb som dig.

Det betyder, at du som supplement til dit individuelle online udviklingsforløb får mulighed for dialog, fællesskab og erfaringsudveksling med mig, andre HR Business Partnere og HR-professionelle gennem hele forløbet. Du får også mulighed for at blive ved med at være med i fællesskabet efter de 12 måneder, som forløbet varer. Med HR Business Partner rollen og Forretningsdrevet HR som to væsentlige omdrejningspunkter, er typiske temaer i den eksklusive lukkede Facebook gruppe, som er ramme for online fællesskabet:

 • Hvordan sikrer du, at HR-processer og HR-initiativer skaber værdi for forretningen?
 • Hvordan understøtter du bedst virksomhedens forretningsstrategi?
 • Hvordan skaber du resultater i virksomhedens forretningsenheder?
 • Hvordan står du stærkt i en strategisk dialog med lederne i forretningsenhederne?
 • Hvordan opnår du større gennemslagskraft og bedre personlig interaktion i det daglige samarbejde med lederne i forretningen?
 • Masser indspark og refleksion til din rolle som HR Business Partner.

Det betyder, at du kan bruge udviklingsforløbet til fx at:

 • Stå stærkere i den HR-rolle, du har, med fokus på større gennemslagskraft i forretningen.
 • Gøre dig klar til at skifte fra en HR-rolle til en anden HR-rolle med fokus på dit bidrag til virksomheden.
 • Fokusere på noget andet, som er vigtigt for dig.

Når du er med i online fællesskabet, får du løbende inspiration og heads-up på din proces fra mig og de andre deltagere på forløbet. Måske har du været med nogle af mine grupper på LinkedIn, hvor jeg gennem flere år har delt faglig inspiration fra mig selv, eksperter og HR-meningsdannere i Danmark og udlandet.

Denne service med at screene og udvælge artikler og materiale, som understøtter den Forretningsdrevet HR tankegang, har jeg nu dedikeret til deltagere på mine online udviklingsforløb, som modtager hyppige updates i den lukkede Facebook gruppe.

Den lukkede gruppe drives af mig, og er et sted, hvor du kan modtage og give støtte, inspiration, afprøve og udveksle idéer med de andre deltagere. Du er selvfølgelig velkommen til at trække på mig ved at stille spørgsmål i gruppen lige så tosset, som du orker. Mit håb er, at deltagerne på forløbet får etableret et stærkt fællesskab med samme referenceramme. Et fællesskab som kan være starten på et stærkt sammenhold til personlig og faglig sparring fremover, hvad enten det foregår online eller i mindre grupper, der mødes live. .

HR Business Partner uddannelse med eksklusiv, individuel coaching

 • JANNE KRISTINA LARSEN,CHEF FOR HR PARTNERSEKTIONEN VED HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN, FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
  Det har været en fantastisk tid, som ikke var gået så godt, hvis ikke der havde været for et helt særligt udviklingsforløb med Gitte. Jeg vil gerne takke Gitte for mange ting, men særligt for hendes evne til at møde mennesker, hvor de er, og så udfordre/udvikle dem derfra. Personligt har jeg haft rigtig gode erfaringer med Gitte’s online forløb, face to face kursus og direkte sparring. Så tjek lige det her ud, hvis du vil skærpe din HR-profil.
  JANNE KRISTINA LARSEN,CHEF FOR HR PARTNERSEKTIONEN VED HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN, FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE

Dette forløb er for dig, der vil have en personlig coach og sparringspartner i et individuelt udviklingsforløb i tæt parløb med mig. 

Hvis du synes, at du har bruge for mere støtte og sparring, som supplement til at arbejde alene med din udvikling som HR Business Partner, kan du bruge mig som din Forretningsdrevet HR coach i et individuelt udviklingsforløb.

Jeg antager, at din HR-faglighed er i orden, men måske er du havnet på siden her, fordi du gerne vil arbejde med ét eller begge af disse to elementer:

 • Du vil gerne forstå forretningen og blive bedre til at koble HR-indsatser med behov og resultater i forretningen.
 • Du vil gerne optimere dit samspil med lederne i forretningen, så du står som en stærkere HR Business Partner

Som HR Business Partner skal du være forretningens partner og hjælpe lederne med at optimere organisationens evne til at nå virksomhedens forretningsmæssige mål.

Dét sker i krydsfeltet mellem HR, ledelse og forretning, som er lige dér, hvor du som HR Business Partner bringer allerstørst værdi for virksomheden; uanset om det er en privat eller offentlig virksomhed.

Der stilles store krav til såvel faglige kompetencer som til personlige kvaliteter til dine kollegaer i HR; og i særdeleshed til dig som HR Business Partner.

Kravene er højere til dig i rollen som HR Business Partner, fordi du er ude på slagmarken i forretningen, hvor du kæmper sammen med (og forhåbentlig ikke mod) lederne i forretningsenhederne.

Du skal stå skulder ved skulder med linjelederne i gode som i svære tider. Så derfor er din HR-faglighed langt fra nok. Og selvom du har godt styr på virksomhedens værdikæde, produkter og udfordringer, så er det heller ikke nok.

Som dygtig HR Business Partner er du nød til at kunne spille på alle tangenter og fungere i samspillet med stort set alle i virksomheden.

Det er afgørende for din succes som HR Business Partner, at dine relationer til linjelederne fungerer. Ellers er der ikke meget partnerskab over det.

Det er ikke altid lige let at være HR Business Partner, men det ved du selvfølgelig alt om...

Som din personlige coach kan du bruge mig til sparring, støtte og rådgivning, der hvor det er svært, eller hvor du gerne vil blive bedre i din HR Business Partner rolle.

Med mig som din personlige sparringspartner kan du dele bøvl med de ledere, du supporterer og selvfølgelig dine overvejelser, ambitioner, tvivl, udfordringer og vilde idéer. Jeg dele gerne mine egne læringspunkter, refleksioner og redskaber, hvor det er relevant og kan inspirere og hjælpe dig med det, du gerne vil opnå og har brug for.

Med mig som din sparringspartner får du Forretningsdrevet HR rådgivning og sparring, som du (let) kan omsætte til handling og dermed skabe nye resultater.

Jeg henter inspiration fra mange forskellige kilder og inspiratorer, som jeg gerne giver videre til dig, hvor det passer til dig og til din måde at se livet på, gribe muligheder og lære af udfordringer.

Med afsæt i dine udfordringer, ønsker og ambitioner finder vi sammen en god vej frem ved at bringe vores fælles erfaringer i spil til nye indsigter, så du og din virksomhed hurtigt mærker fremskridt og opnår nye resultater.

Jeg gør mig umage med at hjælpe dig med det, du har brug for i din HR Business Partner rolle.

Din sparringspartner, coach & livline

Uanset om du har brug for sparring, rådgivning eller en mentor, hvis du er ny rollen som HR Business Partner, så bringer jeg mig selv i spil i vores samtaler, hvor det giver værdi for dig og din situation.

Jeg vil derfor ikke blot lytte og coache dig, men udfordre og give min mening tilkende, hvor det er relevant og kan hjælpe dig i den retning, du har har brug for. I vores sessioner kan vi trække på erfaringer fra min karriere, mit liv, mit netværk og min solide Forretningsdrevet HR værktøjskasse.

Hos mig får du personlig og faglig sparring på de strategiske udfordringer, der lander hos dig og på de overvejelser, du bakser med.

Du får mig som din livline og personlige makker gennem hele dit personlige sparringsforløb, hvor du kan trække på mig, fx når

 • det spidser til
 • du møder særlige udfordringer
 • du står alene og føler dig presset
 • du har ambitioner, men ikke bliver hørt
 • du skal gribe muligheder
 • du skal foretage bevidste valg
 • generelt i situationer, hvor det er godt at have adgang til solide erfaringer og én at vende mulighederne med

5 coachingsessioner med stor fleksibiliet - som det passer dig bedst

Du får adgang til alle herlighederne i e-learning materialet, straks efter vi har indgået aftale om et 12 måneders coachingforløb.

I udgangspunktet taler vi sammen via Skype eller telefon, og du vælger selv den frekvens for sessionerne, der passer dig og din situation i løbet af de 12 måneder.

Den første session bør dog helst ske i løbet af de første par uger, efter du har tilmeldt dig, så du kan komme godt i gang med dit udviklingsforløb. Det er vigtigt, at vi får en fælles kalibrering på, hvad du har brug for og gerne vil opnå, så jeg ved, hvordan jeg bedst kan støtte og udfordre dig som din sparringspartner - og måske som din livline i kritiske situationer.

Det kan fint være, at de første 2-3 sessioner foregår med få ugers mellemrum, hvorefter du selv arbejder videre med e-learningmodulerne, og vi derefter først følger op et par måneder efter. Hvis du er ny i din HR Business Partner rolle, har du måske brug for et sparringsforløb med regelmæssige sessioner fx hver måned.

Vi gør det, som passer bedst til dit behov og det, du har brug for gennem forløbet.

Det afgør vi sammen, når vi sammen bliver skarpe på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Foruden 5 coachingsessioner, som vil forstærke dit HR Business Partner udviklingsforløb,

får du selvfølgelig også alle EKSTRA's og BONUSSER

 • ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, CODAN FORSIKRING
  Jeg synes grundlæggende, at du er top professionel og leverer rigtig god kvalitet. Det, som jeg sætter pris på i den pakke, jeg var igennem, da jeg var HR Partner i Københavns Lufthavne A/S, var dialogen med dig om de konkrete sager, og hvordan jeg skulle/kunne håndtere dem. Generelt set synes jeg, at dit online materiale er super spændende, og jeg har lyst til at læse det. Materialet er let tilgængeligt, og jeg synes det er inspirerende med de mange links til artikler og dine råd. Det er ikke fordi, det forretningsorienterede HR perspektiv er helt nyt for mig, men du har mange rigtig gode pointer og måder at illustrere disse på. Det som har gjort den største forskel for mig har været at høre, hvordan du ville gribe mine konkrete udfordringer an, hvis du var i mine sko.
  ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, CODAN FORSIKRING

Svar på spørgsmål, jeg oftes får

Hvad er et online udviklingsforløb?

Kursusmaterialet består af e-learning moduler med materiale, videoer, lydfiler og arbejdsark, som er samlet overskueligt og gjort klar til dig online på en lukket platform. Du kan dermed få direkte adgang til hele materialet, når og hvor det passer dig. Du kan sidde på arbejdet, derhjemme, ved skrivebordet eller i fred og ro i et mødelokale eller på dit yndlingssted. I samme sekund, du har købt adgang til kurset, kan du downloade alle lydfiler og arbejdsark til din computer, og så er du i gang. Du kan også vælge at arbejde online, uden at downloade materialet, mens du har internetadgang. Eller du kan vælge at lytte og lære, mens du er på farten.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er så IT minded, eller jeg har spørgsmål?

Bare rolig. For det første er forløbet opbygget i moduler på en lækker platform, som er meget intuitiv og let at gå til. For det andet, kan du fx se, hvordan du downloader lydfiler til din smartphone, når du først er logget ind. For det tredje – og måske vigtigst - så kan du altid skrive til mig, hvis der er noget, der driller. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe dig så hurtigt og så godt, jeg kan.

Som deltager på mine online forløb, behøver du hverken at føle dig alene eller overladt til dig selv, efter du har købt adgang. Jeg er nemlig lige her.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har online adgang til al materialet i 12 måneder gældende fra den dag, du får adgang. Downloads er dine for evigt, så du kan tage det med ro og brug al den tid, du har behov for, når og hvor det passer ind i din travle hverdag. Og du kan se og gense modulerne online, når og lige så tit, du vil i løbet af de 12 måneder – og du kan arbejde med det downloadede materiale offline lige så længe, du orker. Efter de 12 måneder får du mulighed for at fortsætte med at abonnere på materialet, som løbende bliver opdateret.

Hvor meget tid skal jeg bruge - og skal jeg tage modulerne i rækkefølge?

Det er meget forskelligt, hvor meget tid deltagerne bruger på forløbet. Nogle går målrettet til værks og arbejder med modulerne fra start til slut. Andre dykker ned i de temaer og redskaber, som passer til deres udfordringer nu og her. Det er en af grundene til, at du får en indledende sparringssession med mig, hvor jeg guider dig gennem materialet med forslag til, hvordan du kan gribe forløbet an med afsæt i dine behov. Du behøver nemlig ingenlunde at tage modulerne fra en ende af.

En af fordelene ved, at du har online adgang, er at du kan hoppe frem og tilbage i materialet lige så tosset, som du vil. Du skal på intet tidspunkt sidde klar ved computeren på bestemte tidspunkter, og du kan deltage uanset, hvor du er og på alle tider af døgnet. Nogle HR Business Partnere bruger materialet som et opslagsværk efterhånden, som der opstår specifikke situationer eller behov.

En af fordelene ved at have online adgang til min læringsplatform er, at du kan tilgå materialet når og hvor, det passer dig. Du kan gå tilbage til materialet, lige så tosset du vil.

Du kan downloade lydfiler, så du kan lytte og lære, mens du er på farten, på vej til arbejde, på rejse, i sommerhuset eller på din yndlings cafe. Du kan selvfølgelig også arbejde på kontoret i din virksomhed.

Der er mange deltagere, der har flere sites at supportere, som er geografisk spredt i ind- og udland. Flere af dem bruger transport- og rejsetid til at lytte og fokusere på deres egen kompetenceudvikling.

Nogle foretrækker at afsætte fast tid til udvikling, andre vælger en mere ad hoc tilgang. Det er helt op til dig, din tid og dit temperament.

Jeg gør mig umage med at hjælpe dig, så du opnår størst muligt udbytte af dit udviklingsforløb. Selvom det er et online forløb, kan du altid få fat i mig.

 • BIRTHE HELBO MORTENSEN, HR PARTNER, EWII
  Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Gittes Online HR kursus. Sitet er en sand guldgrube af både inspiration og også provokation. Provokation på den gode måde! Gitte har på sitet en god kombination af egne og andres artikler, arbejdsark og videoklip. Dette tilsammen inspirerer mig til at se min egen arbejdsstil efter i sømmene og resulterer i, at min organisation får en relevant og værdiskabende HR-ydelse.
  BIRTHE HELBO MORTENSEN, HR PARTNER, EWII

Alt dette får du, lige så snart du logger ind

 • Adgang til en lækker online læringsplatform i et lukket miljø

  Du modtager en velkomstmail og en mail med dit personlige log-in til kurset, så du kan komme i gang med det samme. Hvis noget driller undervejs, tager du bare fat i mig, så hjælper jeg dig, så hurtigt jeg kan.

 • Videoer med læring & instruktion

  På 26 videoer deler jeg, hudløst ærlig og uden filter, observationer og læringspunkter, på godt og ondt, fra min Forretningsdrevet HR rejse. Du hører om masser af lærerige cases, som jeg giver videre til dig til inspiration og relevant implementering i din kontekst. Du får præsenteret nogle af de sejeste øvelser, som har skabt udvikling og resultater for hundredvis af HR-professionelle, som jeg har arbejdet med siden 2007. Du hører om mine egne ups & downs som HR-ansvarlig, som jeg ved, at du vil lære af. Du får også videoer med andre trendsettere og inspiratorer.

 • Lydfiler, så du kan lytte & lære, når du er på farten

  Del 1 og del 2 i Formlen for Forretningsdrevet HR + Perfekt Partnerskab giver dig mere ende 14 timers læring, som du kan lytte til med opdaterede kommentarer, og stærkt suppleret med tilhørende artikler, materiale og øvelser til refleksion og implementering. Du kan downloade lydfiler - også fra videoerne - på din smartphone, så du kan lytte og lære, mens du er på farten. Og du kan lytte til Forretningsdrevet HR læring igen og igen. Du får vejledning til at få det hele til at spille. Alle lydfiler er dine for altid.

 • Refleksions- og arbejdsark til at sikre forankring af din læring

  Når du lander ved din base med igen, kan du let samle op på det, du har hørt med online adgang til supplerende materiale og arbejdsark, så du kan samle dine refleksioner til videre handling. Du får udførlige arbejdspapirer, tjeklister, vejledninger og anvisninger til hvert eneste modul. Lige til at downloade og printe ud. Alle downloads er dine for altid.

 • Frihed til at blive dygtigere i din HR-rolle, når og hvor det passer dig

  På din computer. På din smartphone. På din tablet. På din yndlingsplads - hjemme, på arbejdet eller på farten. Du skal bare have internetadgang. Med dette online udviklingsforløb har du frihed til at lære, når det passer ind i dine øvrige planer. Uden at gå glip af andre vigtige opgaver eller gøremål.

 • Acceleration af Forretningsdrevet HR udvikling som forretningens partner

  Med afsæt i dine ambitioner og udfordringer, i din HR-rolle og dit udgangspunkt, vil du accelerere din HR-udvikling og få suppleret din HR-faglighed med et solidt Forretningsdrevet HR fundament. DET LOVER JEG DIG - hvis du altså implementerer de råd og redskaber, du får på dit udviklingsforløb. Du hører fra mig undervejs, så jeg kan hjælpe dig med at holde fokus på dit udviklingsforløb; hvis du altså får brug det.

 • Adgang til solid værktøjskasse, som er opbygget og forfinet gennem mere end 30 års erhvervserfaring i krydsfeltet mellem HR, ledelse og forretning

  Du får råd og redskaber til at praktisere Forretningsdrevet HR, som er baseret på mere end 30 års erhvervserfaring som linjeleder i Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og TV2 og Forretningsdrevet HR Rådgiver i store private og offentlige virksomheder i hele landet. Men du får også personlige indsigter, erfaringer og greb til at passe på dig selv og til at indgå i stærkt partnerskab med top- og linjeledelse.

 • Kursusbevis med tilbud om kvalificerende samtale

  Når du er ved at være igennem dit udviklingsforløb, får du tilbud om at modtage et sæt kvalificerende spørgsmål, som du kan svare på skriftligt og sende til mig. Herefter får du tilbud om en kvalificerende opfølgningssamtale, hvor du bliver udfordret og får sparring baseret på dine svar. Du kan få tilsendt kursusbevis, når dit udviklingsforløb slutter, uanset om du vælger at tage imod den kvalificerende samtale.

 • Invitation til eksklusiv, lukket Facebookgruppe med spændende updates

  Online fællesskab med mulighed for dialog og erfaringsudveksling med mig, andre HR Business Partnere og HR-professionelle gennem hele forløbet, foruden gratis service, hvor jeg screener, udvælger og deler artikler og materiale, som understøtter den Forretningsdrevet HR tankegang.

 • Alle EKSTRA's og BONUSSER

Vil du have adgang til HR Business Partner udvikling med eller uden individuel coaching?

HR Business Partner uddannelse som fleksibelt selvstudium


Du får

 • 12 mdr adgang til HR Business Partner uddannelse
 • 30 minuttes sparring
 • online fællesskab & løbende updates

EKSTRA

 • Introduktion til Forretningsdrevet HR
 • Perfekt Partnerskab
 • Formlen for Forretningsdrevet HR, del 1 & 2
 • Interviews med 4 stærke HR-profiler
 • Kvalificerende samtale

BONUS

 • HR Udefra og Ind
 • The Leadership Capital Index

Værdi alt: 13.750 kr


Investering i din udvikling

Kr. 9.700 ekskl. moms

JA TAK, lad mig få adgang til det hele med det samme

HR Business Partner uddannelse med eksklusiv, individuel coaching


Du får

 • 12 mdr adgang til HR Business Partner uddannelse
 • 30 minuttes sparring
 • online fællesskab & løbende updates
 • 5 coachingsessioner

EKSTRA

 • Introduktion til Forretningsdrevet HR
 • Perfekt Partnerskab
 • Formlen for Forretningsdrevet HR, del 1 & 2
 • Kvalificerende samtale

BONUS

 • HR Udefra og Ind
 • The Leadership Capital Index

Værdi i alt: 22.750 kr


Investering i din udvikling

Kr. 17.900 ekskl. moms

Jeg er klar til at tage fat på udvikling sammen med Gitte

Udviklingsforløb for hele HR teamet?

Gør som Dagrofa, Novo Nordisk, Haldor Topsøe, Danske Bank,
Forsvarsakademiet, et par kommuner og et forsyningsselskab.

Brug e-learning modulerne til et fælles udviklingsforløb for hele HR teamet.

Se trin-for-trin procesbeskrivelse for udvikling af HR teamet

HR Chef - 4 fleksible udviklingsforløb