Kære HR-leder,

jeg er super glad for, at du har fundet vej til forløbet her, som er stedet at være, hvis du selv vil drive et udviklingsforløb for dit HR team.

På forløbet får du inspiration til, hvordan du kan arbejde med større forretningsforståelse i dit HR team. Du får tjeklister og procestrin, så du selv kan gennemføre processen

Over 4 moduler kommer du rundt om:

  • Er det nødvendigt med udvikling?

  • Er din argumentation stærk nok?

  • 7 gennemtestede udviklingstrin, som du selv kan bruge

  • Din rolle som HR-leder i udviklingsprocessen

Skriv dig op og få besked, når forløbet åbner igen

Mere end 250 HR-ledere har deltaget på forløbet.
Når forløbet åbner for tilmelding igen, kan du deltage kvit og frit. Du skal nemlig kun afsætte tid til modulerne og til dine overvejelser
"Jeg har med stor fornøjelse gennemgået dit on-line forløb vedr. opbygning af et Forretningsdrevet HR team. Det gav både ny indsigt og læring, men også bekræftelse på, at man har fat i noget af det rigtige, når man går ud i forretningen og spørger ind til, hvad de forventer af HR, og hvor de ser, vi bringer størst værdi.
Forløbet gav masser af ny viden og påmindelser, især fra modul 2 omkring opbygning af en business case. Utrolig god liste over de elementer, man skal indtænke i business casen for at få bedre genlyd hos beslutningstagerne i forretningen. Jeg mangler selv at lave en business case helt fra bunden, og føler mig mu mere tryg til at komme i gang med dette modul i baghånden.
Jeg ser, at brugen af HR data og analyser bliver mere og mere vigtig for HR chefens arbejde og evnen til at få ledelsen i tale. De HR chefer, der kan kommunikere med tal og regneeksempler og omsætte HR behov til impact på forretningen er også dem, der lykkes med at få deres forslag og ideer igennem.
Tusind tak for muligheden for at blive klogere og inspireret. Dette online forløb er en utrolig effektiv og motiverende måde at lære på, samtidig med at det giver tid og mulighed for at stoppe op og gøre egne reflektioner og notater. Jeg glæder mig til at komme i gang med at prøve det af i praksis."
Birgitte Brink Hamann, Global Head of Recruitment & Performance Excellence, Coloplast