Online HR kursus for alle i HR

.

Få godt fat i grundlæggende Forretningsdrevet HR principper

Uanset hvilken HR-rolle, du har, skal du gøre dig umage med at være forretningens partner.

Når HR skal være forretningens partner, gælder det ikke kun rollen som HR Partner, HR Forretningspartner eller HR Business Partner.

HR som forretningens partner betyder, at hele HR funktionen – uanset HR roller og HR titler – skal agere i et samspil med lederne om fælles mål, der har en positiv effekt på virksomhedens resultater.

HR som forretningens partner handler om at opbygge et udefra-og-ind perspektiv på HR opgaven med en Forretningsdrevet HR tilgang i et resultatskabende samspil med forretningen.

Det perfekte partnerskab handler netop om at etablere et effektivt og gensidigt parløb mellem HR og forretningen.

Forretningsdrevet HR er en tilgang til HR arbejdet, hvor du tager afsæt i virksomhedens behov og aktuelle situation, i dit samspil med organisationen og i din måde at levere HR løsningen på.

Du får  adgang til 3 online kurser:

 • Perfekt Partnerskab som lydbog & online HR kursus
 • Grundlæggende Forretningsdrevet HR principper
 • HR som Forretningens Partner

De 3 online HR kurser indeholder:

 • 23 træningsmoduler
 • 8 timers lydfiler (du kan downloade til din smartphone og lytte til, når du er på farten)
 • 2 timers video fordelt på 6 videoer (som du også kan lytte til, når du er på farten)
 • Arbejdsark & tjeklister
 • Ekstra materiale med relateret teori & nyttige modeller
 • Spørgsmål, der hjælper din refleksion, implementering & forankring

Din investering for adgang til 3 online HR kurser er 1600 kr ex moms.

Få grundlæggende forståelse for og redskaber til at etablere et stærkt og Forretningsdrevet HR partnerskab med top- og linjeledelse.

Investeringen for 3 online HR kurser er 1600 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang
 • Hans Erik Elley, Senior Consultant, Selec2r Consult og Rekruttering
  Som et led i et jobskifte til en mere rendyrket, intern, stilling som HR Business Partner, har jeg valgt at deltage på Gitte’s topprofessionelle og særdeles udbytterige forløb HR som Forretningens Partner.Jeg er stærk tilhænger af konkret og praktisk erfaring fra det succesfulde arbejde med HRBP-ing. Derfor har jeg stor glæde og ikke mindst stor nytte af Gitte fantastisk store erfaring og viden, som hun, som altid, gerne deler rundhåndet ud af. Tusind tak for det, Gitte!
  Hans Erik Elley, Senior Consultant, Selec2r Consult og Rekruttering

Det perfekte partnerskab handler om at etablere
et effektivt og gensidigt parløb mellem HR og forretningen.

Ideen med Perfekt Partnerskab er at klæde HR professionelle på til at stå stærkere som værdiskabende bidragsydere i virksomheden, så ledelse og HR rykker sammen til virksomhedens bedste og skaber effektfulde resultater med mennesker.

 • Steen Hildebrandt, Ph.D., professor
  HR-området står i disse år over for nogle afgørende udfordringer. Svarene på disse udfordringer bliver afgørende for HR’s fremtid. Det handler om HR og virksomhedens forretning; det handler om sammenhængen mellem HR initiativer, -planer, -værktøjer – på den ene side – og virksomhedens forretning, virksomhedens værdiskabelse og virksomhedens kerneprocesser – på den anden side. Det er store udfordringer; svarene står indtil videre ikke i kø. I den situation er Gitte Mandrups bog om det perfekte partnerskab, om forretningsorienteret HR i praksis, meget velkommen, ja nødvendig. Den tager os et stort skridt fremad; den er klar og præcis, den er konkret og praktisk og samtidig godt og solidt forankret teoretisk og begrebsmæssigt. Det er en fremragende bog, som jeg anbefaler til både ledere, konsulenter og HR studerende.
  Steen Hildebrandt, Ph.D., professor

På de 3 online HR kurser lærer du blandt andet:

 • Hvordan du kan ændre ledelsens holdning til HR (hvis den ikke er positiv)

  Hvad du skal være opmærksom på, når hvis ledelsens holdning til HR ikke er, som du og dine HR kollegaer ønsker jer – og hvad du kan gøre for at ændre ledelsens holdning til HR.

 • Hvordan du opbygger et resultskabende makkerskab med top- og linjeledelse

  Det handler om gensidighed, tillid, troværdighed og fælles mål, når et reelt partnerskab skal etableres og vedligeholdes. Du får input til rammer, råderum og redskaber, der skal sikre, at partnerskabet bygger på en stærk relation, som kan modstå udfordrende perioder og nå ambitiøse forretningsmæssige mål.

 • Hvilket HR mindset og tilhørende adfærd, som fører til en stærk positionering af HR

  HR skal agere proaktivt og fleksibelt med den rette indstilling til at bidrage med tilpassede løsninger, der har effekt i forretningen. Forståelsen for forretningen skal afspejles i de grundholdninger eller i det mindset, som adfærd og aktiviteter bygger på

 • Hvordan du sætter forretningens behov i fokus

  Det perfekte partnerskab med forretningen forudsætter, at du lærer virksomhedens forretning grundigt at kende, og derigennem formår at identificere forretningens behov for tiltag i organisationen på kort og på lang sigt.

 • At undgå faldgruber og implementere principper for Forretningsdrevet HR

  Du bliver udfordret på typiske faldgruber i HR, som du skal drible udenom for at få det bedste afsæt for at arbejde med Forretningsdrevet HR. Du kommer til at arbejde med implementering af 10 grundlæggende Forretningsdrevet HR principper.

 • At argumentere klogt for de HR-initiativer, du foreslår

  Du får tips & tricks til, hvordan du kan være topforberedt og målrette din kommunikation og argumentation, så lederne giver dig et stort JA til de HR-initiativer, du foreslår.

Ja tak, det vil jeg gerne lære meget mere om, så jeg står stærkere i min HR rolle.

Investeringen for 3 online HR kurser er 1600 kr ex moms.

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang
 • BETTINA FIRRING ANDERSEN, CEMBRIT LOGISTIC A/S
  Online kurset Grundlæggende Forretningsdrevet HR orienterer om HR strategier og erfaringer fra praktisk HR forskellige virksomheder. Jeg vil anbefale kurset som overbygning/videreuddannelse på en HR basis uddannelse, som den jeg har taget på UCN. Som sammenligning kan man sige, at et HR basis kursus er som at tage kørekort, og med dette online kursus lærer man at køre.
  BETTINA FIRRING ANDERSEN, CEMBRIT LOGISTIC A/S

Alt dette får du for din investering i online HR Kursuspakken

- lige så snart du logger ind:

 • Adgang til en lækker online læringsplatform i et lukket miljø

  Du modtager en velkomstmail og en mail med dit personlige log-in til kurset, så du kan komme i gang med det samme. Hvis noget driller undervejs, tager du bare fat i mig, så hjælper jeg dig, så hurtigt jeg kan.

 • Videoer med læring & instruktion

  På fem videoer deler jeg - hudløst ærlig og uden filter - observationer og læringspunkter - på godt og ondt - fra min Forretningsdrevet HR rejse sammen med masser af kundecases - som jeg giver videre til dig til inspiration og relevant implementering i din kontekst.

 • Lydfiler, så du kan lytte & lære, når du er på farten

  Alene Perfekt Partnerskab giver dig 6 timers læring, du kan lytte til med opdaterede kommentarer, og stærkt suppleret med tilhørende artikler, materiale og øvelser til refleksion og implementering. Du kan downloade lydfiler - også fra videoerne - på din smartphone, så du kan lytte og lære, mens du er på farten. Og du kan lytte til Forretningsdrevet HR læring igen og igen. Du får vejledning til at få det hele til at spiller. Alle lydfiler er dine for altid.

 • Refleksions- og arbejdsark til at sikre forankring af din læring

  Når du lander ved din base igen, kan du let samle op på det, du har hørt med online adgang til supplerende materiale og arbejdsark, så du kan samle dine refleksioner til videre handling. Udførlige arbejdspapirer, tjeklister, vejledninger og anvisninger til hvert eneste modul. Lige til at downloade og printe ud. Alle downloads er dine for altid.

 • Frihed til at blive dygtigere i din HR rolle, når og hvor det passer dig.

  På din computer. På din smartphone. På din tablet. På din yndlingsplads - hjemme, på arbejdet eller på farten. Du skal bare have internetadgang. Med et online HR kursus har du frihed til at lære, når det passer ind i dine øvrige planer. Uden at gå glip af andre vigtige opgaver eller gøremål.

 • Acceleration af din Forretningsdrevet HR udvikling

  Med afsæt i dine ambitioner og udfordringer, i din HR rolle og dit udgangspunkt, vil du accelerere din HR udvikling og få suppleret din HR faglighed med et solidt Forretningsdrevet HR fundament. DET LOVER JEG DIG - hvis du altså implementerer de råd og redskaber, du får på online HR kurserne.

 • Nanna Plesner Hamann, Consultant, Kelly Engineering Resources
  En af styrkerne ved både bogen og onlinekurset er, at det tager udgangspunkt i praktiske eksempler som kommer fra folk fra det HR professionelle fællesskab. Med praktiske eksempler kan man som modtager nemlig meget bedre reflektere over den virkelighed man står i. Hvem har ikke oplevet en hurtig konsulenttype, som kommer og blæser håret tilbage på alle de ansatte i en virksomhed med lege og modeller. Hensigten er uden tvivl god, og man sidder oftest og nikker genkendende til alle de ting konsulenten siger – problemet er så bare det, at hvis alle de gode pointer ikke bliver projekteret over i praksis, så kommer det ikke til at holde ved… Men det gør Gittes pointer. De fleste mennesker har ikke mulighed for at sætte sig ned i flere timer og koncentrere sig om at lytte til et HR online kursus, mig selv inklusiv. Min oplevelse med dette online kursus er, at det både fungerer, hvis man har det i ørene på sin løbetur. Hvis man vil fordybe sig yderligere, kan man sætte sig ned med appendix og refleksions- og arbejdsark, og gå mere i dybden med de situationer man oplever i sin egen hverdag.
  Nanna Plesner Hamann, Consultant, Kelly Engineering Resources

Jeg er overbevist.
Lad mig få adgang til hele molevitten med det samme!

Investeringen for 3 online HR kurser er 1600 kr ex moms.
 

Ja tak - send mig videre til bestilling, så jeg fluks kan få adgang

 

Velkommen til Perfekt Partnerskab & Grundlæggende Forretningsdrevet HR

Vi ses derinde!

Mange hilsner
Gitte Mandrup