FORRETNINGSDREVET HR BOOT CAMP ER KUN ÅBEN FOR TILMELDING 2.-23. APRIL 2020

Forretningsdrevet HR BOOT CAMP er et intensivt udviklingsforløb,

som gør dig til en endnu stærkere samarbejdspartner til forretningsenhederne,

med fokus på resultater og optimering af samspillet med de ledere, du arbejder sammen med.


 

Forretningsdrevet HR BOOT CAMP er for dig, der gerne vil

 • indgå i strategiske dialoger med lederne, uden at føle dig på usikker grund
 • opnå større gennemslagskraft og lydhørhed i forretningen
 • stille de rigtige spørgsmål i og om forretningen, så det falder naturligt for dig
 • stå mere sikker i din argumentation, når du præsentere HR-projekter eller forslår mindre HR-tiltag
 • stå stærkere overfor ledere, som ikke altid hilser HR velkommen
 • finde naturlige veje til at følge op på effekten af HR, uden den store data-indsamling
 • tackle samarbejdet med ledere, som du ikke kan lide, som du er bange for, som du.... fyld selv ind...

Men Forretningsdrevet HR BOOT CAMP er også for dig, der

 • ikke kan genkende ovenstående udfordringer...
 • vil forfine dit kendskab til forretningen og anvende din forretningsforståelse bedre
 • vil være 100-meter mester i at forbinde HR-indsatser med forretningens behov
 • vil sikre, at HR-processer og HR-initiativer skaber værdi for forretningen
 • vil skabe mere synlig effekt med HR på organisation og forretning
 • vil arbejde mere strategisk med HR i et forretningsmæssigt perspektiv
 • er et godt sted i din HR-rolle, men bare gerne vil holde dig skarp
 • gerne vil gøre dig klar til en ny HR-rolle, hvor du er i mere direkte indgreb med lederne

 

BOOT CAMP AKTIVITETER

Du får online adgang til alle disse redskaber i en solid Forretningsdrevet HR værktøjskasse


Forretningsdrevet HR BOOT CAMP¨


.
Online værktøjskassen har givet os en masse inspiration og refleksion i vores tilgang til at blive en endnu bedre Forretningsdrevet HR Business Partner med et udefra og ind perspektiv og samtidig øget vores fokus på dialogen om resultatskabende HR-leverancer koblet til vores forretningsområders strategi.

De nye indsigter og redskaber fra e-learning modulerne har givet os nogle gode muligheder for at italesætte og diskutere, hvordan vi kan forbedre koblingen mellem HR og forretningen samt øge vores evne til at indgå i en tættere dialog med lederne om forretningens mål og planer og HR som værdifuld bidragsyder hertil.

Charlotte Thorsen, Charlotte Hove og Gladys Røddik, HRBP-team, Danske Bank


.
Camilla Ellehave

Camilla Ellehave havde adgang til den Forretningsdrevet HR værktøjskasse sammen med sit senior HRBP-team, da hun var HR Director i Novo Nordisk

I al ubeskedenhed, så synes vi selv, at vi var meget godt kørende inden vi deltog. Kurset har alligevel formået at lægge flere lag på vores HR-faglighed og – måske endnu vigtigere – skabt en helt skarp forbindelse mellem, på den ene side, forretningens udfordringer og strategiske retning, og på den anden side, måderne hvorpå vi bedømmer vores eget arbejde.

Vi har ikke bare øget vores forståelse af forretningen; vi har også øget vores evne til at se os selv som katalysatorer for forandringer i og resultater for forretningen. Vi er blevet endnu bedre til at forudse forretningens behov og endnu bedre til at gen-tænke vores årshjul og kerne-leverancer, så de bliver meningsfulde og værdifulde for forretningen og lederne, som ofte er de udførende aktører.

Vi bedømmer ikke længere udelukkende vores eget arbejde ud fra en HR-professionel logik og faglighed. Det er jo fint, at vores bidrag er baseret på den nyeste HR-tænkning og gør et fint kunstnerisk indtryk hos modtagerne. Det er bare endnu vigtigere, at vores indsatser gør en forskel for forretningen. Og Gitte’s online forløb kan heldigvis hjælpe én videre på sin vej med begge dele.


.

Michelle Keun-Rasmussen, HR-jurist, CBS, udtaler om sit udbytte af den online Forretningsdrevet HR værktøjskasse:

Jeg vil først og fremmest bare sig tak til Gitte. Jeg synes dit materiale og din hjemmeside er lækkert, overskueligt og nemt at navigere rundt i. Jeg har været i den heldige position at have adgang til alle dine online moduler, og har særligt i mit nuværende job haft stor glæde og gavn af dit HR Business Partner forløb.

Det er et lækkert og let tilgængeligt værktøj at arbejde med, og jeg har indtil videre kunne hente inspiration, råd og vejledning i alle de svære cases og nye uventede situationer, jeg indtil nu har mødt. Jeg går dagligt ind og suger ny viden til mig, eller genspiller nogle af de moduler, jeg allerede har hørt, og lærer nyt i det gamle. Det er som om man langsomt, men sikkert i dit materiale, begynder at finde sin egen vej i forhold til at være en læringsorienteret, professionel HR Business Partner.

Dit materiale har gjort mig til en modigere og mere åben sparringspartner, der tør udfordre og foreslå, at man kan gøre tingene anderledes.

Dette er bl.a. fordi du har givet mig nogle helt konkrete værktøjer og masser af inspiration til, hvordan jeg skal gå til sådan en opgave! Og ikke mindst en tro på, at det er bedre at fejle en gang eller to, end aldrig at turde at se og gøre tingene på en ny og anderledes måde. Det kunne jo være, at det blev bedre. Stor tak til dig Gitte, og for dit input til den spændende og komplekse HR-verden, hvor der aldrig er one size that fits it all.


.

Forretningsdrevet HR som fælles fagligt omdrejningspunkt

Du får adgang til en lettilgængelig online undervisningsplatform med min populære online Forretningsdrevet HR værktøjkasse, der fungerer som fælles fagligt omdrejningspunkt for deltagerne på Forretningsdrevet HR BOOT CAMP.

NB!

Du har adgang til online materialet i 12 måneder; altså i hele 10 måneder efter den 8 ugers intensive BOOT CAMP.

Det betyder, at du kan se, læse og lytte til materialet igen og igen, når du får brug for det - lige som Michelle gør  - eller når tiden tillader det i din sikkert travle hverdag.

.


.

Forretningsdrevet HR BOOT CAMP er et intensivt, men fleksibelt udviklingsforløb, der styrker dig i din HR-rolle som en resultatskabende og samarbejdspartner med stor gennemslagskraft i virksomhedens forretningsområder.

Du får forstærket din forretningsforståelse væsentligt og din forretningsevne får et gevaldigt boost.

Men du lærer også:

Hvordan du bringer din forretningsforståelse i spil i dialogen med lederne i virksomhedens forretningsenheder.

Hvordan du sikrer en stærk kobling mellem HR-indsatser, behov og resultatkrav i forretningsenhederne og virksomhedens strategiske fokusområder.

Hvordan du udvikler og vedligeholder et resultatskabende samarbejde med top- og linjeledelse (også selvom relationen mellem dig og en leder måske ikke er optimal)

På vores live sessioner vil jeg støtte og udfordre dig på at nå dit mål med at deltage på BOOT CAMP, men du kan også bruge mig til sparring, inspiration og rådgivning, der hvor det er svært, eller hvor du gerne vil blive bedre i din HR-rolle.

På BOOT CAMP kan du dele, hvis du har bøvl med de ledere, du supporterer, og selvfølgelig dine overvejelser, ambitioner, tvivl, udfordringer og vilde idéer.

Du får adgang til såvel deltagernes som mine egne læringspunkter, refleksioner og redskaber, hvor det er relevant og kan inspirere og hjælpe dig med det, du gerne vil opnå og har brug for.

Du får nemlig masser af  løbende inspiration og opmuntring i et stærkt online fællesskab sammen med de andre BOOT CAMP deltagere.

Det betyder, at du som supplement til at arbejde med redskaberne i din nye værktøjskasse får mulighed for dialog, fællesskab og erfaringsudveksling med mig og de andre BOOT CAMP deltagere.

Du har mulighed for at blive ved med at være med i fællesskabet efter de 8 uger, som BOOT CAMP varer.

 • ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, Danske Bank
  Jeg synes grundlæggende, at du er top professionel og leverer rigtig god kvalitet. Det, som jeg har sat pris på, er dialogen med dig om de konkrete sager, og hvordan jeg kan håndtere dem. Generelt set synes jeg, at dit online materiale er super spændende, og jeg har lyst til at læse det. Materialet er let tilgængeligt, og jeg synes det er inspirerende med de mange links til artikler og dine råd. Det er ikke fordi, det forretningsorienterede HR perspektiv er helt nyt for mig, men du har mange rigtig gode pointer og måder at illustrere disse på. Det som har gjort den største forskel for mig har været at høre, hvordan du ville gribe mine konkrete udfordringer an, hvis du var i mine sko.
  ANNE OPHUS, HR BUSINESS PARTNER, Danske Bank
 • THOMASS CHRISTENSEN, HR BUSINESS PARTNER, DANSK RETURSYSTEM A/S
  Jeg kan godt lige din måde at formidle dine pointer og budskaber. Og så er det et kæmpe plus, at lydfiler fra kurset kan downloades, så jeg kan lytte til materialet i bilen. Jeg er blevet endnu skarpere på hvad, der skal til for, at jeg lykkes med min HR-rolle, så jeg bidrage med sparring til lederne til at blive den bedste udgave af sig selv i forhold til forretningens mål. Jeg vil anbefale Gitte’s forløb til alle HR-professionelle, uanset om det er en HRBP eller en koordinator.
  THOMASS CHRISTENSEN, HR BUSINESS PARTNER, DANSK RETURSYSTEM A/S
 • LYKKE PETERSEN, CHEFKONSULENT, HR, ANKESTYRELSEN
  Udviklingsforløbet har gjort mig mere bevidst om de forskellige roller, jeg kan veksle mellem som sparringspartner (coach, sparringspartner, juridisk ekspert). Forløbet har også øget mit fokus på forretningen og de forretningsmæssige og strategiske udfordringer, de enkelte chefer har. Jeg tager i dag i langt højere grad end tidligere udgangspunkt i chefernes behov eller udfordringer og det, der samlet set fremme Ankestyrelsens interesser på tværs frem for tage udgangspunkt i min juridiske ansættelsesretlige faglighed. Det, der især har rykket mig, er de mange refleksionsspørgsmål, som undervisningsmaterialet indeholder.
  LYKKE PETERSEN, CHEFKONSULENT, HR, ANKESTYRELSEN

 

BOOT CAMP drives af mig, Gitte Mandrup, Forretningsdrevet HR ekspert

Jeg brænder for at hjælpe danske HR-professionelle til at blive den resultatskabende samarbejdspartner, som virksomheden har brug for. Jeg har over 35 års erhvervserfaring som linjeleder på Novo Nordisk, HR ansvarlig på Det Kongelige Teater og HR Direktør på TV2. I 2005 blev jeg udnævnt til Ridder af Dannebrog for min indsats med en omfattende udviklingsproces for hele organisationen på Det Kongelige Teater. Oprindeligt er jeg uddannet kemiingeniør og executive MBA.

Som Forretningsdrevet HR Rådgiver har jeg hjulpet 100-vis af HR-professionelle i private og offentlige virksomheder med at opnå den rette synlighed og arbejde strategisk og forretningsunderstøttende med virksomhedens HR-opgaver.

Jeg er forfatter til de populære HR-bøger, Perfekt Partnerskab og Formlen for Forretningsdrevet HR. Jeg har oversat og udgivet to af professor Dave Ulrich's vigtigste bøger til dansk. Du får selvfølgelig adgang til alle 4 bøger som en del af materialet på BOOT CAMP forløbet.

Jeg er lige ud af posen, uden så mange dikkedarer. Du får med garanti en inspirator og sparringspartner, der ved, hvad jeg taler om. Jeg tør nemlig godt at stå ved, at jeg er en moden dame med meninger, der ynder at gøre det komplekse mere simpelt med en god portion sund fornuft.

Og så er jeg vildt optaget af, at du og de andre deltagere får mest muligt ud af at være med på BOOT CAMP. Derfor lover jeg dig den opmærksomhed, der skal til for, at du rykker i din HR-rolle som en stærk partner i, til og med forretningen.


 

BOOT CAMP PRAKTIK  

1.

Forretningsdrevet HR BOOT CAMP starter 27. April 2020 med deltagere i forskellige HR-roller, i private og offentlige virksomheder.

2.

De følgende 8 uger kommer du til at arbejde målrette og intensivt med dine udfordringer og ambitioner i din HR-rolle, med de andre BOOT CAMP deltagere som dit heppekor, og med mig som inspirator, indpisker og sparringspartner. Jeg udfordrer dig, følger op og hjælper dig med at holde fokus på det, du gerne vil opnå eller ændre.

3.

Du kan deltage med spørgsmål, problemstillinger og udfordringer på live sessioner hver uge.

4.

Gennemtestede redskaber fra min solide Forretningsdrevet HR værktøjskasse er omdrejningspunkt for dit arbejde med at stå stærkere i din HR-rolle, selvfølgelig med afsæt i dine mål, udfordringer og specifikke kontekst.

5.

Du kommer til at arbejde med din HR-rolle ift specifikke ledere og forretningsområder; både dér, hvor du blot gerne vil optimere fra godt til bedre - og dér, hvor det måske er svært.

6.

Du kommer til at arbejde med såvel din forretningsforståelse som dine personlige kvaliteter til at blive en stærk samarbejdspartner i forretningen.

7.

Du bliver medlem af en lukket eksklusiv Facebook gruppe med løbende inspiration og support fra mig og de andre BOOT CAMP deltagere.

8.

Via Facebook gruppen, som jeg driver, har du adgang til al den sparring og input fra mig, du orker i løbet af de 8 uger. Men indspark, støtte og inspiration fra de andre deltagere er mindst lige så værdifuldt; også efter de første 8 intensive uger på BOOT CAMP.

9.

Du får online adgang til ALT materiale på den lettilgængelige Forretningsdrevet HR udviklingsplatform i 12 måneder, så du kan læse, lytte, se og gense materialet, når du får brug for det, også efter de 8 første intensive uger på BOOT CAMP.

10.

Når du har gennemført de 8 uger på BOOT CAMP, har du mulighed for at løse en opgave med efterfølgende kvalificerende samtale, som udløser et kursusbevis  - hvis du altså ønsker det. Dette er blot et ekstra tilbud til dig, som du kan vælge at gøre brug af i løbet af de 12 måneder.


 

KUN ÅBEN FOR
TILMELDING 2.-23. APRIL 2020

 

FORRETNINGSDREVET HR BOOT CAMP ÅBNER KUN ÉN GANG OM ÅRET

Bare spørg løs, hvis du har spørgsmål

Jeg glæder mig til at tale med dig

Synes du, at Forretningsdrevet HR BOOT CAMP forløbet lyder som noget for dig, men du har spørgsmål?

Sig også til, hvis du har brug for hjælp til at argumentere for, hvorfor din virksomhed skal investere i BOOT CAMP til dig?

Tøv ikke med at ringe til mig på 6067 7007 eller skrive til mig, så du kan få svar på det, du har brug for at vide mere om.

JEG HAR SPØRGSMÅL, INDEN JEG BESLUTTER MIG