Du er altid velkommen

til at kontakte mig - så hjælper jeg dig så godt, jeg kan!

Ring, sms, email eller skriv en besked herunder.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig.

Tag endelig fat i mig, hvis du vil vide mere om sparringsforløb, bøger eller online kurser.

Du skal bare skrive, hvad du har brug for, så finder vi ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Normalt vil du høre fra mig i løbet af max tre arbejdsdage.

Hvis du ikke synes, det går hurtigt nok, så send mig en sms på 6067 7007.

Jeg glæder mig til tale med dig eller til besvare din henvendelse via mail.

Mange hilsner
Gitte

Skriv din besked & kontaktinfo her:

7 + 4 =

Kontakt Gitte Mandrup vedr. HR Chef Sparring

Du kan også kontakte mig her

 

Telefon: 6067 7007

Email: gm@gittemandrup.dk

Adresse: Orionvej 7, 3300 Frederiksværk

Du kan også starte med GRATIS inspiration til Dit HR Lederskab

Email Subscription Form

Download HR CHEF KOMPASSET + Modtag inspirationsserie til et stærkere HR lederskab leveret kvit & frit i din inbox. Nul spam. Kun e-mails med inspiration og tilbud om udvikling, der gør dig til en stærkere HR-leder. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Modtag inspiration til dit Strategiske HR Lederskab

HR CHEF KOMPASSET er en workbook, der målrettet HR-ansvarlige for en virksomhed eller for en del af virksomheden. Det betyder, at det er for dig, der er HR Chef, HR Direktør, HR Manager eller tilsvarende.