1:1 sparring med Gitte Mandrup

Sparring på dine udfordringer & ambitioner som HR-leder

HR Chef Sparring

Professionelt & Personligt

HR Manager Heidi Hamann

Heidi Hamann

HR Manager, Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Jeg fik med det samme adgang til fyldestgørende materiale, der i høj grad bidrager med helt konkret viden og værktøjer til min stilling som HR chef.
Mødet med Gitte gav mig både et fagligt løft og et personligt løft og var på mange måder en øjenåbner og samtidig en kæmpe hjælp til den situation jeg stod i på det tidspunkt.
Jeg skiftede i sommeren 2020 til ny HR-chef stilling, og også her var Gitte en uundværlig støtte.
Gitte bidrager med et utroligt nærvær, engagement og faglig robusthed, som jeg ikke har mødt andre steder. Og man kan være sikker på et lille servicekald fra Gitte, hvis der er gået for lang tid siden vi har talt sammen sidst.

Head of People and Culture Charlotte Vang-Hansen

Charlotte Vang-Hansen

Head of People & Culture, nemlig.com
Det tog ikke mere end det første kald med Gitte, før jeg var overbevist om, at Gitte var den rette sparringspartner, der skulle hjælpe mig og få vores HR-strategi helt på plads.
En HR-strategi jeg havde arbejdet med nogen tid, og hvor jeg havde svært ved at få de konkrete tanker nedskrevet, så der var sammenhæng mellem den overordnede strategi og forretningens mål.
Gitte har hjulpet mig ved at stille kritiske spørgsmål og herigennem at få mig til at se tingene fra flere perspektiver.
Gitte er super dygtig til at forstå den hverdag, man bevæger sig i og hjælpe med at omsætte HR-tanker og tiltag til konkrete forretningstiltag.

HR Chef Heidi Bøtcher Sørensen

Heidi Bøtcher Sørensen

HR Chef, Zoologisk Have København
At sætte HR på dagsorden i et forretningsmæssigt perspektiv og transformere hardcore KPI’er om til ’added value’ i en people agenda, har Gitte sort bælte i.
Med sine få, men spot-on, spørgsmål krydret med høj grad af indlevelse og engagement, er det umuligt ikke at blive inspireret og opnå en værdi af professionel udvikling.
Gitte er en vanvittig dygtig business coach.
At være i fold hos Gitte, uanset om ophavsstedet er HR eller ”bare” ledelse helt generelt, kan jeg kun varmt anbefale det.

HR Manager Ane Tams-Kirsmeyer

Ane Tams-Kirsmeyer

HR Manager, Rains
Gitte is one of the most engaged and authentic persons that I have worked with. She is very honest, enthusiastic, and trustworthy and has a wide and deep knowledge within HR.
I can highly recommend her as a personal and trusted sparring partner whether it is regarding organizational challenges, HR- strategy, specific HR- projects, leadership issues, building up a business-oriented HR-team or as a personal mentor for your own professional development.

Få individuel sparring på det, du vil lykkes med som HR Chef – når du har brug for det

Min intention som din sparringspartner er at hjælpe dig til størst mulig succes som HR Chef.

Jeg ved hvor udfordrende, og til tider hvor ensomt, det kan være i rollen som virksomhedens HR-ansvarlig.

Med mig som din personlige sparringspartner kan du trygt dele dine overvejelser, ambitioner, tvivl, udfordringer og vilde idéer.

 

Alle HR Chefer har gavn af en ekstern sparringspartner

Med mig som din sparringspartner får du Forretningsdrevet HR rådgivning og sparring, som du (let) kan omsætte til handling for dig selv, og hvis du har et HR-hold, og dermed skabe nye resultater.

Med afsæt i dine udfordringer, ønsker og ambitioner finder vi sammen en god vej frem ved at bringe vores fælles erfaringer i spil til nye indsigter, så du og din virksomhed hurtigt mærker fremskridt og opnår nye resultater.

Jeg hjælper dig med at være en Forretningsdrevet HR Chef, strategisk sparringspartner for ledelsen og en stærk HR-leder for dit HR-hold.

HR Manager Mette Wienberg

Mette Wienberg

HR Manager, GLS Denmark
Tak for at være en fantastisk ledercoach på Forretningsdrevet HR. Din evne til at udfordre og motivere mig og mit team har været en afgørende faktor i vores udvikling. Du har formået at bryde barriererne og få os til at tale forretningens sprog, hvilket har gjort en stor forskel i vores samarbejde med resten af organisationen.
Din tålmodighed, dedikation og ekspertise har været inspirerende. Du har guidet os igennem en udviklingsrejse, hvor vi har lært at være mere inkluderende og tættere på forretningen. Vi kan tydeligt mærke, hvordan vores adgang til forretningen er blevet styrket, og hvordan vi nu spiller en mere aktiv og værdiskabende rolle for virksomheden.

HR Chef Kristina Skov

Kristina Skov

HR Chef
Mine coachingsamtaler med Gitte har været enormt udviklende, både på et fagligt og personligt plan.
Gitte har udfordret mig og skubbet til mig, når jeg trængte til at ændre perspektiv, og så har hun støttet mig, når opgaver og udfordringer til tider blev overvældende.
Jeg er aldrig gået forgæves i vores samtaler og jeg har altid haft mål eller emner at arbejde videre med efter vores sessioner. Mit faglige ståsted er bestemt blevet styrket i de måneder vi har talt sammen.

Head of HR Bodil Agnete Christensen

Bodil Agnete Christensen

Head of HR, K. W. Bruun & Co. A/S
Mødet med Gitte gav mig både et fagligt løft og et personligt løft og var på mange måder en øjenåbner og samtidig en kæmpe hjælp til den situation jeg stod i på det tidspunkt.
Jeg skiftede i sommeren 2020 til ny HR-chef stilling, og også her var Gitte en uundværlig støtte.
Gitte bidrager med et utroligt nærvær, engagement og faglig robusthed, som jeg ikke har mødt andre steder. Og man kan være sikker på et lille servicekald fra Gitte, hvis der er gået for lang tid siden vi har talt sammen sidst.

HR Director Gitte Hemmingsen

Gitte Hemmingsen

HR Director Europe, Siteimprove
Mit coachingforløb med Gitte har haft en vigtig betydning for min udvikling i rollen som HR Director.
Hun forstår at zoome ind på det essentielle i sagens kerne og får mig både op i helikopteren og gir mig et nyt perspektiv, samtidig med at jeg altid går fra møderne med konkrete input jeg kan handle på.
Et stort plus ved Gitte’s tilgang er at hun ikke kun har coachet mig, men også skubbet og udfordret og ikke mindst delt ud af gode råd fra hendes lange karriere inden for HR-området.

Fleksibelt sparringsforløb over 3, 6 eller 12 måneder

Strategisk Sprint

3 måneders intensiv sparring med fokus på problemløsning.

Fokus sparring kunne være

Du har en konkret udfordring, der er vigtig for dig eller for din virksomhed at lykkes med – fx:

 • Udvikling af HR-strategi
 • Implementering af HR-strategi
 • Fælles retning for HR
 • Optimering af samarbejdet mellem dig og en eller flere ledere
 • Overvejelser om dit næste skridt som HR-leder
 • fyld selv ind…

24.500 kr

ex moms

Strategisk Implementering

6 måneders målrettet sparring til at sikre rette strategiske HR-fokus.

Fokus sparring kunne være

Strategisk Implementering af Forretningsdrevet HR i alle aspekter af dit Strategiske HR Lederskab med fokus på:

 • Dit overordnede HR-ansvar for organisationens evne til at levere
 • Udarbejdelse & implementering af virksomhedens HR-plan / HR-strategi – men også strategisk ophæng for HR-driftsopgaver…
 • Dit effektive samspil med virksomhedens ledelse
 • Din rolle som leder for dit HR-team

39.500 kr

ex moms

Strategisk Integration

12 måneders integrerende sparring til konsolidering af dit Strategiske HR Lederskab i virksomheden.

Fokus sparring kunne være

 • Strategisk impact, effekt & resultater:
  Det lange seje træk med HR’s bidrag til virksomhedens årlige processer
 • Løbende rådgivning og sparring på dine planer, udfordringer og ambitioner henover året
 • Jeg hjælper dig med at fastholde dit strategiske fokus – især i situationer, hvor det ville være lettere bare at gøre som du plejer…

59.500 kr

ex moms

Er vi et stærkt match?

Jeg vil hellere end gerne hjælpe dig med strategisk sparring, redskaber, sætte og justere retning for dig selv og dit HR-lederskab, for dit HR-hold og for den strategisk HR-indsats i din virksomhed.

Her kan du læse om min baggrund for at være din HR Chef Sparringspartner.

Lad os tale sammen, så vi kan finde ud af, om vi er det stærke match, jeg tror, vi er.

Fokus for vores samtale er naturligvis, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med de udfordringer og ambitioner, du har som HR Chef.

Lad os tale sammen om, hvad du har brug for

Gitte Mandrup - HR Chef Sparringspartner