Gratis HR Chef BOOT CAMP

Minikursus uden tilmelding

MODUL 4

Målrettede HR-indsatser koblet til forretningen

Prioritering af HR-indsatser i den målrettede Forretningsdrevet HR Plan sker på basis af:

1.

Krav til organisationens evne til at levere på forretningsmæssige mål og udfordringer, baseret på dialog med lederne i forretningsenhederne.

2.

Observationer af organisationens sundhed, som kræver fokus og handling.

3.

Udvikling i organisatoriske nøgletal

HUSK:

Mål på det vigtige (i stedet for at gøre det målbare vigtigt…)

4.

Optimering af kritiske HR-processer.

NB!

Pas på “so ein ding” eller populære HR-trends – og pas på ikke at skyde gråspurve med HR-kanoner…

Charlotte havde svært ved at få HR-strategien på plads…

“Jeg kontaktede Gitte Mandrup, da jeg bl.a. manglede værktøjer og sparring til, hvordan jeg selv og mit HR team kunne begynde at arbejde mere forretningsdrevet.

Det tog ikke mere end det første kald med Gitte, før jeg var helt overbevist om, at Gitte var den rette sparringspartner, der skulle hjælpe mig med dette samt at få vores HR-strategi helt på plads.

En strategi jeg havde arbejdet med nogen tid, og hvor jeg havde svært ved at få de konkrete tanker nedskrevet i strategien, så der var sammenhæng mellem den overordnede strategi og forretningens mål.

 

Det tog ikke mere end det første kald med Gitte, før jeg var helt overbevist om, at Gitte var den rette sparringspartner, der skulle hjælpe mig med dette samt at få vores HR-strategi helt på plads.

Charlotte Vang-Hansen, Head of People & Culture, nemlig.com A/S & Intervare A/S

Gitte har hjulpet mig ved at stille kritiske spørgsmål og herigennem at få mig til at se tingene fra flere perspektiver, hvilket har resulteret i, at jeg kunne formulere virksomhedens HR strategi, således at den matcher forretningens behov og understøtter organisationens evne til at performe.

Gitte er super dygtig til at forstå den hverdag, man bevæger sig i og herved hjælpe med at omsætte HR-tanker og tiltag til konkrete forretningstiltag.

Dette har ligeledes gjort, at Gitte har hjulpet mig til at være mere kritisk, i de HR-tiltag, vi ønsker at igangsætte og hermed sikre, at jeg får os løftet op i helikopteren, så valgte tiltag føder ind til virksomhedens overordnede strategi og hermed skaber værdi for vores forretning.

Gitte er nærværende og følger i sin sparring både op på opgaven eller casen, du arbejder med, men også på dig som menneske i et fortroligt rum, hvilket er rart som HR-ansvarlig, da det fra tid til anden kan være et job, hvor man står lidt alene.”

Klogt svar på vigtigt spørgsmål til HR

HR Strategien starter i forretningen

Hvordan står det til i organisationen?

Målrettede HR-indsatser

Strategisk HR Lederskab

Jeg hjælper dig selvfølgelig også gerne dig helt i mål med en skarp HR-plan

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at bruge mig som strategisk sparringspartner og få adgang min solide HR Chef værktøjskasse til at arbejde videre og komme helt i mål med en Forretningsdrevet HR Plan med maximal impact på virksomhedens organisation og forretning.

Få individuel sparring på det, du vil lykkes med som HR Chef – når du har brug for det

Min intention som din sparringspartner er at hjælpe dig til størst mulig succes som HR Chef.

Jeg ved hvor udfordrende, og til tider hvor ensomt, det kan være i rollen som virksomhedens HR-ansvarlig.

Med mig som din personlige sparringspartner kan du trygt dele dine overvejelser, ambitioner, tvivl, udfordringer og vilde idéer.

 

Alle HR Chefer har gavn af en ekstern sparringspartner

Med mig som din sparringspartner får du Forretningsdrevet HR rådgivning og sparring, som du (let) kan omsætte til handling for dig selv, og hvis du har et HR-hold, og dermed skabe nye resultater.

Med afsæt i dine udfordringer, ønsker og ambitioner finder vi sammen en god vej frem ved at bringe vores fælles erfaringer i spil til nye indsigter, så du og din virksomhed hurtigt mærker fremskridt og opnår nye resultater.

Jeg hjælper dig med at være en Forretningsdrevet HR Chef, strategisk sparringspartner for ledelsen og en stærk HR-leder for dit HR-hold.

HR Manager Mette Wienberg

Mette Wienberg

HR Manager, GLS Denmark
Tak for at være en fantastisk ledercoach på Forretningsdrevet HR. Din evne til at udfordre og motivere mig og mit team har været en afgørende faktor i vores udvikling. Du har formået at bryde barriererne og få os til at tale forretningens sprog, hvilket har gjort en stor forskel i vores samarbejde med resten af organisationen.
Din tålmodighed, dedikation og ekspertise har været inspirerende. Du har guidet os igennem en udviklingsrejse, hvor vi har lært at være mere inkluderende og tættere på forretningen. Vi kan tydeligt mærke, hvordan vores adgang til forretningen er blevet styrket, og hvordan vi nu spiller en mere aktiv og værdiskabende rolle for virksomheden.

HR Chef Kristina Skov

Kristina Skov

HR Chef
Mine coachingsamtaler med Gitte har været enormt udviklende, både på et fagligt og personligt plan.
Gitte har udfordret mig og skubbet til mig, når jeg trængte til at ændre perspektiv, og så har hun støttet mig, når opgaver og udfordringer til tider blev overvældende.
Jeg er aldrig gået forgæves i vores samtaler og jeg har altid haft mål eller emner at arbejde videre med efter vores sessioner. Mit faglige ståsted er bestemt blevet styrket i de måneder vi har talt sammen.

Head of HR Bodil Agnete Christensen

Bodil Agnete Christensen

Head of HR, K. W. Bruun & Co. A/S
Mødet med Gitte gav mig både et fagligt løft og et personligt løft og var på mange måder en øjenåbner og samtidig en kæmpe hjælp til den situation jeg stod i på det tidspunkt.
Jeg skiftede i sommeren 2020 til ny HR-chef stilling, og også her var Gitte en uundværlig støtte.
Gitte bidrager med et utroligt nærvær, engagement og faglig robusthed, som jeg ikke har mødt andre steder. Og man kan være sikker på et lille servicekald fra Gitte, hvis der er gået for lang tid siden vi har talt sammen sidst.

HR Director Gitte Hemmingsen

Gitte Hemmingsen

HR Director Europe, Siteimprove
Mit coachingforløb med Gitte har haft en vigtig betydning for min udvikling i rollen som HR Director.
Hun forstår at zoome ind på det essentielle i sagens kerne og får mig både op i helikopteren og gir mig et nyt perspektiv, samtidig med at jeg altid går fra møderne med konkrete input jeg kan handle på.
Et stort plus ved Gitte’s tilgang er at hun ikke kun har coachet mig, men også skubbet og udfordret og ikke mindst delt ud af gode råd fra hendes lange karriere inden for HR-området.

Fleksibelt sparringsforløb over 3, 6 eller 12 måneder

Strategisk Sprint

3 måneders intensiv sparring med fokus på problemløsning.

Fokus sparring kunne være

Du har en konkret udfordring, der er vigtig for dig eller for din virksomhed at lykkes med – fx:

 • Udvikling af HR-strategi
 • Implementering af HR-strategi
 • Fælles retning for HR
 • Optimering af samarbejdet mellem dig og en eller flere ledere
 • Overvejelser om dit næste skridt som HR-leder
 • fyld selv ind…

24.500 kr

ex moms

Strategisk Implementering

6 måneders målrettet sparring til at sikre rette strategiske HR-fokus.

Fokus sparring kunne være

Strategisk Implementering af Forretningsdrevet HR i alle aspekter af dit Strategiske HR Lederskab med fokus på:

 • Dit overordnede HR-ansvar for organisationens evne til at levere
 • Udarbejdelse & implementering af virksomhedens HR-plan / HR-strategi – men også strategisk ophæng for HR-driftsopgaver…
 • Dit effektive samspil med virksomhedens ledelse
 • Din rolle som leder for dit HR-team

39.500 kr

ex moms

Strategisk Integration

12 måneders integrerende sparring til konsolidering af dit Strategiske HR Lederskab i virksomheden.

Fokus sparring kunne være

 • Strategisk impact, effekt & resultater:
  Det lange seje træk med HR’s bidrag til virksomhedens årlige processer
 • Løbende rådgivning og sparring på dine planer, udfordringer og ambitioner henover året
 • Jeg hjælper dig med at fastholde dit strategiske fokus – især i situationer, hvor det ville være lettere bare at gøre som du plejer…

59.500 kr

ex moms

Er vi et stærkt match?

Jeg vil hellere end gerne hjælpe dig med strategisk sparring, redskaber, sætte og justere retning for dig selv og dit HR-lederskab, for dit HR-hold og for den strategisk HR-indsats i din virksomhed.

Her kan du læse om min baggrund for at være din HR Chef Sparringspartner.

Lad os tale sammen, så vi kan finde ud af, om vi er det stærke match, jeg tror, vi er.

Fokus for vores samtale er naturligvis, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med de udfordringer og ambitioner, du har som HR Chef.

Lad os tale sammen om, hvad du har brug for

Gitte Mandrup - HR Chef Sparringspartner