BØRSEN

5 ud af 5 stjerner

Topledelser bør læse bogen for at kunne blive skarpere i deres egne, fremtidige forventninger til virksomhedens HR funktions bidrag til en endnu mere proaktiv strategirealisering, så HR bliver betydeligt mere end en HR supportfunktion.


En stærkt anbefalelsesværdig bog til HR-folket ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Michael Lindgaard Hedemann, HR Konsulent, Middelfart Sparekasse


HR for store – og også de små

Godt gået Gitte Mandrup, det skal nok lykkedes dig at gøre nogle HR-folk derude fornærmet! Til HR-cheferne derude: køb nu den bog til jeres medarbejdere. Den burde være pensum i landets samtlige HR-afdelinger.

Jessica Panke Wagner, Panke HR


Gitte Mandrup er én af Danmarks HR meningsdannere.
Det er så vigtigt, at vi har Gitte.

Caroline Fiori Toft, tidl. CEO HRpeople

 • Få styr på basis HR-leverancer

 • Bliv skarp til at koble HR og forretning

 • Optimer samarbejdet mellem HR og forretning

 • Brug HR's samlede viden og kapacitet klogt

 • Stå stærkt i rollen som forretningens partner

 • Udfyld rollen som HR Chef med HR-lederskab og som leder for HR-holdet

Bogen er opfølgeren til den populære HR-bog Perfekt Partnerskab.
Bestil bogen nu


Tina Kurtik om Formlen for Forretningsdrevet HR

 

Tina Kurtik har startet med min nye bog gennem sit online HR Business Partner forløb hos mig, og Tina er BEGEJSTRET!

"Bogen er spækket med lærerige cases og værktøjer, som alle HR professionelle kan drage nytte af, uanset hvor erfaren man er. Jeg er på en spændende udviklingsrejse med bogen som mentor, som får min varmeste anbefaling.

Jeg er vild begejstret for bogen. Den udfylder de huller (bevidst eller ubevidst) jeg har savnet i min egen udvikling. Jeg er ikke kommet igennem alle kapitlerne endnu, men det er helt vildt, hvor godt du beskriver cases og refleksioner. Det er så lærerigt og jeg indser, hvor meget jeg stadig har at lære i rollen, og sikkert også mange af mine HR kollegaer selvom de givetvis ikke ved det, før de læser bogen.

Bogen vil være min tro følger fremover. Det er helt sikkert.

Lige så sikkert tror jeg, at bogen kommer til at revolutionere HR BP rollen, og for alvor får den integreret i forretningen hos langt flere virksomheder end i dag. Du har skabt et indblik i betydningen af HR BP rollen og nok vigtigst; det værdiskabende samarbejde som rollens betydning har for forretningen, hvis den forvaltes rigtigt, og organisationen er moden til partnerskabet.”


 

Helle Lund Gregersen, HR Chef, Middelfart Sparekasse

At læse bogen og reflektere over min egen rolle og ansvar overfor forretningen, har løftet min tilgang til Forretningsdrevet HR yderligere. Gitte Mandrup rammer med områder i bogen direkte ind, hvor jeg trængte til at udvikle mig. Mange ting i bogen understøtter den tilgang jeg allerede har. Nu bliver der bare sat ord på. En bog som virkelig har gjort en forskel i min hverdag.


Sonja Admiraal Bentzen om Formlen for Forretningsdrevet HR

 

Sonja Admiraal Bentzen, CHRO, Lantmännen Unibake

Viljen til at ville udøve HR på en forretningsdrevet måde er altoverskyggende i denne glimrende bog af Gitte Mandrup. Bogen er spækket med gode, praktiske, go-do redskaber og indsigter, som enhver HR professionel kan drage fordel af. Det handler om resultatskabende HR, om effekten af alle anstrengelserne, så det gør en forskel – på bundlinjen.

En måde at gøre det på er at syreteste og rydde ud i HR-aktiviteterne, så kun de værdiskabende redskaber er tilbage, dem der har reel effekt og kan kobles direkte til de forretningsmæssige resultater. Lederudviklingsprogrammet skal fx via bedre ledelse højne den organisatoriske performance og i sidste ende have reel målbar indvirkning på forretningen. Jeg lavede øvelsen med mine teams, som syretestede hvorvidt HR indsatserne havde kobling til forretningsenhedernes aktiviteter og KPI´er. Det var ikke altid så tydeligt, så helt klart en sund øvelse.

Gitte Mandrup har en vigtig mission med denne bog: At inspirere, opfordre til og vise, hvordan HR-folk kan skabe mere værdi ved at udøve Forretningsdrevet HR. Det er en bog som styrker HR´s værdi og som viser, hvordan virksomheder skaber bedre resultater ved at indgå gode partnerskaber med HR. ’It takes two to a tango’, men lad HR byde op til dansen.


 

Katrine Söderberg, HR Chef, Kriminalforsorgen Sjælland

Gitte Mandrup giver med “Formlen for Forretningsdrevet HR” en tydelig manual til at løfte HR fra godt til bedre. Bogen tager HR-folket fra konsulenter til direktører i hånden og hjælper meget konkret til at komme fra “sund fornuft til sund praksis”. Så HR indsatsen bliver relevant for forretningen målt på skabt merværdi.

Forfatteren er bogen igennem i dialog med sin læser. Sproget er flydende og omfavner læseren med et væld af eksempler i en alligevel stram komposition. Med passende mellemrum samles læringspunkter op, og læseren opfordres til at reflektere over konkrete spørgsmål i forhold til egen HR praksis. Jeg oplevede læsningen som at være til en fængende og lærerig workshop.

Forfatterens budskab er en klar opmuntring til at gå i gang. Ikke så meget snak, fedten rundt i teorier eller HR i elfenbenstårnet. Kom ud og gør jer relevante for dem, I er sat i verden for at spille gode.

Alt i alt er bogen en foræring til alle os, som gerne vil løse HR opgaven relevant for vores forretning.


Michael Watson om Formlen for Forretningsdrevet HR

 

Michael Watson, People Business Partner, Nordea

”Har du din notesbog fremme?” Det spørgsmål går igen mange gange i Gitte Mandrup ”Formlen for Forretningsdrevet HR”, hvor hun beskriver hvorledes HR-organisationen bliver en stærk bidragsyder til virksomhedens værdiskabelse.

I starten læste jeg bare videre, når jeg så spørgsmålet, men pludselig kunne jeg ikke lade være med at tage noter om alle de tanker, der myldrede frem. Det er et godt eksempel på, hvordan bogen på en meget lavpraktisk og legende måde skaber mere læring og aha-oplevelser hos mig, end tilsvarende bøger nogen siden har gjort.

Bogen er solidt forankret i teori og praktisk erfaring, og budskaberne formidles gennem detaljerede cases, praktiske øvelser og tjeklister som: ”hvem er virksomhedens vigtigste leverandører og kunder og hvordan gøres de tilfredse”, ”hvordan bliver produkter/ydelser fremstillet og leveret?” og ”hvilke nøgletal skal jeg kende?” – spørgsmål som var ganske udfordrende, men også energigivende at tumle med, for jeg ønsker jo selv at kunne bestå ”tavle-testen”.

Ud over at HR-partneren skal være værdiskabende, stiller Gitte også skarpt på relationen mellem HR-partneren og lederen, og på hvordan de hver for sig får mest muligt udbytte af hinandens tid. Her fandt jeg inspiration til både at bruge tiden bedre, og til at forlade mig selv for ikke at være alt for alle hele tiden.

”Formlen for Forretningsdrevet HR” beskriver alle rollerne i HR-organisationen, og ud over at være en grundbog for HR-organisationer, kan Gittes tanker med fordel anvendes i andre funktioner, der ikke er direkte ansat i salg eller produktion, men vil føle at de er meningsfulde og værdiskabende – og det vil vi vel alle?


 

Søren Pedersen, Major, Chef, FIGHTER WING SKRYDSTRUP

Har du styr på HR? Er du sikker? Selvom du kan svare ja til begge spørgsmål, er jeg sikker på, at du kan finde stor inspiration i bogen ”Formlen for Forretningsdrevet HR”.

At læse bogen har virkelig givet stof til eftertanke, både omkring egen HR rolle, men også hele HR teamets rolle i virksomheden. Igennem bogen bliver man udfordret til at reflektere over ens egen situation gennem skarpe spørgsmål.

Med afsæt i bogen er jeg sikker på, at jeg selv, men også mit HR team, går en spændende tid i møde, når vi skal til at teste, hvor forretningsdrevne vi i virkeligheden er, og når vi skal implementere et udefra-og-ind perspektiv.

Med denne bog er man, specielt som leder inden for HR, godt på vej til at få fyldt sin Forretningsdrevet HR Værktøjskasse med redskaber. Har du ikke tid til at fylde alle redskaber i på én gang til at begynde med, kan du med fordel læse kapitlet Afrunding, som alt efter emne henviser til relevante kapitler i bogen, men und dig selv at læse hele bogen snarest muligt!


Mette Pilemand om Formlen for Forretningsdrevet HR

 

Mette Pilemand, Senior HR Business Partner, NIRAS A/S

"Formlen for Forretningsdrevet HR" bør være obligatorisk læsning for alle i en HR funktion - uanset rolle og titel. Og bogen skal stå på kontoret som praktisk opslagsbog.

Selvom jeg har over 20 års erfaring med ledelse og HR, fik jeg en del "aha-oplevelser" da jeg læste bogen. Jeg måtte også trække en del gange på smilebåndet over de nævnte eksempler og fx beskrivelse af HRs selvforståelse. Det var meget genkendeligt!

Jeg har i den grad oplevet, hvor svært det kan være at opbygge og udvikle en ny HR funktion, som skaber værdi for forretningen, og hvor lederne anerkender HR for andet end daglig HR administration og HR Business Partnere som reelle strategiske sparringspartnere. Denne bog giver en solid værktøjskasse til at opnå dette, og jeg glæder mig til at gå i gang med mange af øvelserne.

Da jeg har været leder for flere HR teams og nu er klar til at tage springet til at være øverste HR ansvarlige i en virksomhed, er sidste del af bogen virkelig relevant for mig. Der er masser af inspiration at hente, og jeg tænker at det giver mulighed for at komme godt i gang med den nye HR rolle.


 

Jane Elmelund, HR Business Partner, Gebr. Heinemann Retail ApS

Bogen giver en meget klar forståelse for vigtigheden af, at HR flytter fokus fra HR's strategi og indsatser, til det helt konkrete behov for organisationen og den grundlæggende forretning. Dette vil gøre HR i stand til at koble værdien af indsatser og brugen af HR's faglighed, direkte sammen med virksomhedens evne til at skabe resultater på bundlinjen.

Gennem cases, individuelle øvelser og HR Teamøvelser, bringes læseren frem til essensen af HR's Value proposition. Bogen belyser, hvordan et tættere samspil med lederen, og en meget større forretningsforståelse, bringer HR til at blive en integreret del af driften og forretningen, hvilket vil skabe den værdi og effekt, der er nødvendig for HR's berettigelse og virksomhedens succes.

Bogen berører alle facetter af HR-arbejdet, og man guides igennem alle tænkelige vinkler på et værdifuldt HR partnerskab med lederne. Kan anbefales til alle, der brænder for arbejdet med HR, og som tør udfordrer sig selv i, hvilke resultater de som HR ansvarlige, vil og kan skabe for virksomhedens succes.


Andrea Bach Miller om Formlen for Forretningsdrevet HR

 

Andrea Bach Miller, Personalejuridisk Konsulent, Horsens Kommune

"Formlen for Forretningsdrevet HR" er en håndbog for alle HR - praktikere. Bogen kommer hele vejen rundt om HRs bidrag til at blive den uundværlige sparringspartner, som er med til at løfte den organisatoriske performance og sikre at forretningens resultater nåes.

Bogen er bygget op om HRs forskellige roller, samarbejdsflader og positionering - lige fra hvilken position HR har i din virksomhed i dag, over hvordan udfordrende samarbejdsrelationer håndteres hensigtsmæssigt, til hvordan HR får skabt fundamentet for en Forretningsdrevet HR tilgang og mindset. Bogens opbygning med mange cases, forklaringer og konkrete spørgsmål i hvert kapitel gør bogen praksisnær i forhold til den virksomhed, man selv er en del af.

"Formlen for Forrretningsdrevet HR" kaster både et kærligt og velberettiget selvkritisk blik på HR-afdelingens bidrag til forretningen. Bogens pointe om et udefra og ind perspektiv, og Gitte Mandrups ønske om at undgå at der går “HR-selvsving i den,” står klart igennem bogens kapitler. Jeg var især begejstret for del 3 om HR lederskab og den praktiske tilgang til at udvikle en Forretningsdrevet HR afdeling, samt kapitlerne 9 og 12 om forretningsforståelse og motivation og drivkraft.

Jeg har kun været i min nuværende organisation i godt et halv års tid, og alligevel sidder jeg efter at have læst bogen med en selverkendelse af, at mit kendskab til og fokus på organisationens samlede strategi og målsætning kunne være skarpere, samt en bevidsthed om at der fortsat er meget at lære om blandt andet forretningens nøgletal. "Formlen for Forretningsdrevet HR” efterlader mig dog med stor optimisme og motivation for, hvordan vi skridt for skridt sammen i HR opnår et endnu mere skarpt Forretningsdrevet HR fokus.

Jeg er overbevist om, at mange HR-afdelinger, er i gang med transformationen fra en traditionel HR-afdeling til en HR-afdelingen som proaktivt bidrager til organisationens performance.

Gitte Mandrups bog “Formlen for Forretningsdrevet HR er et “must” for HR-chefer, specialister og konsulenter og alle andre, der brænder for at skabe værdi for deres virksomhed igennem HR.


Jannie Hestehave om Formlen for Forretningsdrevet HR

 

Jannie Hestehave, Global HR Direktør, Clinical Diagnostic Division, Thermo Fisher Scientific

Hele bogen bærer præg af en dyb forståelse for, hvordan HR medarbejdere skal begå sig for at kunne skabe størst mulig værdi sammen med forretningsledere. Gitte lægger stor vægt på, at HR er ikke til for HR, HR er til for forretningen, og det styrende princip er hele tiden ”Outside in”. Mange HR folk synes til stadighed at glemme dette, når de lader sig opsluge at HR og interne processer i stedet for at forstå forretningen set udefra og med kundernes øjne. Her i bogen findes de værktøjer, der skal til, for at arbejde outside-in.

Bogen er et meget praktisk opslagsværk, som bragte ny viden og ny indsigt til selv en erfaren business partner som jeg. Og uanset hvor på stigen du befinder dig, vil der være læring at hente i bogen. Værktøjerne i bogen baserer sig på spørgsmål, som HR bør stille sig selv og ikke mindst forretningen.

Et stort plus i bogen er, at der er en opsamling efter hvert kapitel. Jeg har sat krydser så mange steder i indholdsfortegnelsen, som tegn på væsentlige og vigtige kapitler. Jeg faldt især for modellen, hvor forretningens og HR’s mål smeltes sammen (s. 77) samt de tre vigtigste spørgsmål, og så naturligvis også elementer såsom den svage leder versus den stærke leder.

Bogen vil være et vigtigt opslagsværk for mig fremadrettet, som følge af mit arbejde som global HR direktør hos Thermo Fisher og som følge af den transformation, som hele virksomhedens HR gennemgår i øjeblikket, hvor jeg er med i udviklingen af HR BP rollen. Men jeg vil nok læse den igen, for der er også en stor styrke i helheden i denne bog.

Jeg har fulgt Dave Ulrich siden 2001, hvor jeg med begejstring læste hans første bog. Gitte’s samarbejde med Dave og hendes forståelse og indsigt og hendes arbejde med business partner rollen, har taget Dave’s thought leadership til et praktisk plan, hvor alle HR folk vil få udbytte af at læse hendes bog.


Maria Buchardt om Formlen for Forretningsdrevet HR

 

Maria Buchardt Geisler, Head og People & Culture, Gorm’s

Med ”Formlen for forretningsdrevet HR” rammer Gitte Mandrup ind i kernen af, hvorfor et forretningsdrevet afsæt i HR er altafgørende for at kunne skabe værdi og resultatskabende samarbejder i organisationerne.

Det er derfor en forudsætning, at vi i HR sætter os ind i hele forretningen og sikrer kendskab til de vigtigste nøgletal, produkter, ydelser, kunder, konkurrenter, leverandører. At vi skaber stærke relationer og er synlige. Og at vi viser nysgerrighed og oprigtig interesse i alle organisationens forretningsområder.

Gør vi det, som Gitte Mandrup slår på tromme for, vil lederne, stakeholderne og organisationen også opleve, at de får værdi og kvalificeret sparring, der bidrager til at nå egne og virksomhedens målsætninger.

Samtidig kan HR-teamet opleve anerkendelse og positiv energi ved at bidrage aktivt til forretningens fælles resultater.

Tiden er forbi, hvor HR ”bare” er en supportfunktion – HR skal være proaktive, resultatskabende, udfordrende og turde spille sig selv oftere på banen. Her formår Gitte at formidle enkle greb, der binder teori og praktiske erfaringer sammen. Med bogens konkrete og præcise form er den et inspirerende opslagsværk i hverdagen.

Jeg kan varmt anbefale bogen ”Formlen for forretningsdrevet HR” til alle, der arbejder med HR, og som ønsker at få en bredere forståelse af, hvorfor forretningsdrevet HR er kommet for at blive – og hvordan det skaber værdi og resultater hele vejen rundt i organisationen.
Når vores fokus starter og slutter i forretningen, betyder det ikke, at menneskerne i organisationen bliver mindre vigtige – det handler blot om løbende at finde de rette koblinger mellem forretningen og menneskerne.

HR skal løbende bidrage aktivt til et resultatskabende samarbejde i organisationerne, hvilket Gitte Mandrup også kommer med mange fine og konkrete eksempler, modeller og opskrifter på i bogen.


 

Formlen for Forretningsdrevet HR er en håndbog for alle i HR

Formlen for Forretningsdrevet HR er for

 • alle HR-professionelle, der ønsker at stå stærkere i samarbejdet med organisation og ledelse i virksomhedens forretningsenheder
 • HR-konsulenter med fokus på drift eller udvikling, HR Business Partnere og HR Chefer for en HR-funktion med HR-ansvar for virksomheden
 • HR-professionelle i den private og i den offentlige sektor, idet bogens forfatter har praktisk erfaring fra adskillige udviklingsforløb i store statslige institutioner, kommuner og private virksomheder

Formlen for Forretningsdrevet HR er det kompas, som du og resten af HR-holdet kan navigere efter, for at opnå en stærk position som værdifuld bidragsyder til virksomheden. Bogen er en solid samling af råd og redskaber med anvisninger til at forstærke HR's rolle som resultatskabende partner til virksomhedens forretningsenheder.

DEL 1: Det Forretningsdrevet HR fundament

Kapitel 1: Hvilken position har HR i din virksomhed? Kapitel 2: Hvad er Forretningsdrevet HR? Kapitel 3: Få styr på basis HR-leverancer Kapitel 4: Bliv skarp til at koble HR og forretning Kapitel 5: Samarbejdet med virksomhedens ledere Kapitel 6: Brug HR's kapacitet og kompetencer klogt Kapitel 7: Forretningsdrevet HR på kort formel

DEL 2: Rollen som forretningens partner Kapitel 8: Partnerskab og partnerrollen Kapitel 9: Brug din forretningsforståelse Kapitel 10: Få styr på din argumentation Kapitel 11: Partnerskab i medgang og modgang Kapitel 12: Hvad er du drevet af i dit HR job?

DEL 3: HR Chef, HR-lederskab og leder for dit HR-hold Kapitel 13: Dit fokus som HR Chef Kapitel 14: Udvikling af en Forretningsdrevet HR afdeling Kapitel 15: HR Partner model Kapitel 16: Dit HR-lederskab

 

 

Om forfatteren

Gitte Mandrup er Forretningsdrevet HR Rådgiver, facilitator, sparringspartner og guide på online udviklingsforløb for HR Chefer og HR Business Partnere. Gitte har en vision om at nå ud til flest mulige HR-professionelle i Danmark. Derfor deler hun flittigt ud af inspiration og ideer, som hun har opnået gennem mere end 35 års erhvervserfaring som vice president i Novo Nordisk, Personaleudviklingschef på Det Kongelige Teater, HR Direktør på TV2 og siden 2007 som selvstændig rådgiver for HR funktioner i større private og offentlige virksomheder. I 2005 fik hun tildelt Ridder af Dannebrogordenen for sin indsats på Det Kongelige Teater. Hun er uddannet kemiingeniør og executive MBA. Hun er også forfatter til den populære HR-bog, Perfekt Partnerskab, der blev udgivet på Gyldendal Business i 2010.


Dave Ulich udtalelse ifm Formlen for Forretningsdrevet HR

Dave Ulrich, Rensis Likert Professor of Business at the Ross School, University of Michigan and a partner at the RBL Group

At times I am asked why I like the HR profession so much. Much of my answer is that I like the intellectual challenge of using HR ideas to help organizations and individuals realize their full potential. HR work delivers value to employees inside a company and to customers, investors, and communities outside. But, even more, I like working with my colleagues in the HR profession. Good colleagues make the work we do much easier. Colleagues give us a sense of belonging to a profession that has meaning for those we impact. Colleagues create a social and emotional home for our ideas and our relationship.

Gitte Mandrup has been a wonderful HR professional and personal colleague for many years. She has great intellectual insights about how to transform HR departments, practices, and people. She has a knack for working with clients and others as an engaging advisor. She is socially endearing and personally charming and makes others feel better about themselves. She has a deep emotional warmth at a personal level. The events she organizes, the ideas she shares through books and blogs, and the consulting she offers are not only intellectually stimulating, but meaningful and impactful. She is an exemplar of what good HR looks like both by her word and deed. I am always delighted to spend time with her. I come away more informed and feeling better about myself.


 • Bettina Buch, EMA Operational Manager, People and organization, Novozymes
  Gitte Mandrup har en meget inspirerende måde at forklare den forretningsorienterede tilgang til HR på. Hendes modeller er let forståelige og understøttes af eksempler fra hendes praktiske erfaring fra egen HR ledelse, hendes arbejde med HR teams fra danske og internationale virksomheder samt krydret med ledelsesteorier. For alle HR interesserede er det en sund øvelse at blive udfordret på, hvorledes HR bidrager til forretningen. Gittes tilgang til, hvorledes HR bør arbejde i en virksomhed er unik i danske sammenhænge.
  Bettina Buch, EMA Operational Manager, People and organization, Novozymes
 • Anne Katrine Bauer, HR Business Partner, Danfoss
  Gitte er med sin “hands-on-tilgang”, sine skarpe spørgsmål og mange greb eminent til at tune ind på, hvordan vi som HR professionelle kan få fat i forretningen og tilføre værdi med vores indsatser på forretningens betingelser.
  Anne Katrine Bauer, HR Business Partner, Danfoss
 • Peter Grønvold Samuelsen, CEO, KNI A/S, Grønland
  Det har været vigtigt for KNI A/S at inddrage Gitte Mandrup og hendes sublime viden om Forretningsdrevet HR. Hver dag servicerer vores ansatte virksomhedens kunder. Derfor er det vigtigt, at HR træder i karakter og sikrer den nødvendige udvikling af medarbejderne, så de bliver i stand til at skabe merværdi for virksomheden. KNI har sammen med Gitte Mandrup arbejdet med et paradigmeskift i HR. Og det vi har ikke fortrudt.
  Peter Grønvold Samuelsen, CEO, KNI A/S, Grønland
 • Maria Newton, HR Partner, Gribskov Kommune
  Som team har vi ved hjælp af Gitte Mandrup’s ideer og værktøjer taget et kæmpe spring fra at være en traditionel stabsfunktion til en stabsfunktion med et kontinuerligt og naturligt fokus på forretningen og dermed kerneopgaverne i en kommune. Gennem merværdien og effekten af vores indsats ift. løsningen af kerneopgaven fokuserer vi nu på, hvad den enkelte daginstitution, skole eller plejehjem har brug for. Vi kigger ikke længere på HR ud fra et HR perspektiv, men fra et forretningsdrevet perspektiv.
  Maria Newton, HR Partner, Gribskov Kommune
 • Marjanne Grønhøj, Senior Vice President, HR, DEIF A/S
  Gitte Mandrup har været med til at transformere HR organisationerne i mange danske virksomheder ift business partnering, og det har vi i den grad brug for. Mange bruger begrebet business partner, men agerer fortsat i den gamle HR konsulentrolle, så der er fortsat brug for at missionere.
  Marjanne Grønhøj, Senior Vice President, HR, DEIF A/S
 • Jane Olga Melholt-Riggelsen, Ansvarlig for AU og Diplom i HR, KEA Kompetence
  Gitte er i danske sammenhænge med til at sætte dagsordenen for HR i praksis, og da hun samtidig er meget aktiv med aktuelle artikler, bøger og cases, er det kun naturligt at inddrage det i vores HR efteruddannelse. Når vi kompetenceudvikler vores studerende på Kea Kompetence's HR efteruddannelse, har vi fokus på at skabe værdi for forretningen og væk fra at arbejde med "HR for HR's skyld". Vi lader os inspirere af Gitte Mandrup’s tilgang til Forretningsdrevet HR, og bruger den til at udvikle de studerendes mindset og selvforståelse.
  Jane Olga Melholt-Riggelsen, Ansvarlig for AU og Diplom i HR, KEA Kompetence