Velkommen til udvikling for HR

.

 • GITTE MANDRUP, FORRETNINGSDREVET HR RÅDGIVER, TRÆNER & COACH, SIDEN 2007
  Forretningsdrevet HR kan læres og praktiseres af alle dygtige HR professionelle, som vel og mærke har viljen til at ville. Jeg tror, du har viljen til at ville, siden du er havnet her på siden. E-learning med mig behøver hverken at være ensomt eller upersonligt. Du kan nemlig altid få fat i mig. Det vil glæde mig at være din online guide på din Forretningsdrevet HR rejse.
  GITTE MANDRUP, FORRETNINGSDREVET HR RÅDGIVER, TRÆNER & COACH, SIDEN 2007

Fleksibel online læring på egen hånd

eller i tæt parløb med mig

.

Du kan blive dygtigere i din HR-rolle med E-learning sammen med mig.

Det betyder, at du kan prioritere din faglig udvikling, når og hvor det passer dig.

.

 • Jeg været rundt omkring i dit univers, og jeg synes, at dit site et enkelt, overskueligt, anvendeligt og let tilgængeligt. Når man først er kommet ind, opdager man hurtigt, hvad og hvor meget du har at tilbyde. Egentlig er sitet jo en forlængelse, og en super god og værdiskabende forlængelse, af de services, som du leverer som konsulent, og det tror jeg både er en fordel og en udfordring. For det man gerne vil have er dig. Den faglige sparring, du kan tilbyde, dine skarpe betragtninger, coaching omkring faglige udfordringer etc. Men på dit site får man netop ”dig” – forstået på den måde, at man får adgang til dine råd som erfaren HR direktør, din sparring med erhvervsledere, din erfaring med og adgang til dit nationale og internationale netværk af HR faglighed.
  UDTALELSE FRA HR-LEDER, JEG SAMARBEJDEDE MED IFM UDVIKLING AF HR BUSINESS PARTNER TEAM

Forretningsdrevet HR Kursus for alle i HR

HR som Forretningens partner - Online kursus for alle i HR

HR som Forretningens Partner med Perfekt Partnerskab &
Grundlæggende Forretningsdrevet HR

Introduktion til optimering af samspillet mellem dig som HR professionel og lederne i virksomhedens forretningsenheder inklusiv indføring i Gitte Mandrup's grundlæggende principper for Forretningsdrevet HR.

Forretningsdrevet HR for alle i HR


HR Business Partner Uddannelse

HR Business Partner uddannelse med Gitte Mandrup

Resultatskabende & Forretningsdrevet HR Business Partner

Du får solide redskaber til at mestre en stærk kobling mellem HR og forretning sammen med indsigtsfulde erfaringer til at sikre optimering af samspillet med lederne i forretningsenhederne.

HR Business Partner forløb


HR Chef udvikling & sparring

Fleksible udviklingsforløb, sparring & netværk for HR Chefer

HR Chefens værktøjskasse
til Forretningsdrevet HR funktion 

Trin-for-trin processer til stærk positionering af HR som strategisk og forretningsunderstøttende HR-funktion, udvikling af et kompetent HR-team og fokus på din rolle som HR-leder. Vælg gør-det-selv, rådgivning & sparring eller netværk.

Udviklingsforløb for HR Chefer

 • Lene Holling, HR Development Manager, CPH
  It has been a pleasure working with Gitte on becoming a more business driven CPH HR Development team for both my team and I. Based upon solid professional and personal HR and business experience, Gitte has guided and challenged us to become a more outside-in focused in our partnership with the business. Everyone in my department has learned a lot about their own capabilities. They have become more aware of how they can benefit the business by working together across business areas and ultimately. Gitte has helped us understand how to become true HR business partners in our daily work.
  Lene Holling, HR Development Manager, CPH

Fælles udviklingsforløb for HR teamet

Fælles udvikling af HR Teamet

Fleksibel udvikling for HR teamet

Udviklingsmulighed med stor fleksibilitet for såvel hele teamet som for den enkelte.

Teamet får adgang til solide og gennemstestede redskaber til at skabe forretningsmæssige resultater, og til at etablere et stærkt og Forretningsdrevet HR partnerskab med ledelsen.

Udviklingsforløb for HR teamet


Intern HR kickstart workshop

Forretningsdrevet HR Kickstart workshop for HR-teamet

Hvilket HR aftryk skal HR sætte i virksomheden?

På tre timer får I styr på afgørende spørgsmål og svar, der løfter HR-teamet til en effektiv og resultatskabende samarbejdspartner i forretningen.

Workshoppen holdes som intern workshop med afsæt i virksomhedens planer, mål og udfordringer.

Læs om HR Kickstart workshop

 • Vibeke Holm, Centerchef for HR og Arbejdsmiljø, Gribskov Kommune
  En afgørende del af processen med omsættelse af den HR partnerskabsmodel, som er udviklet i Gribskov kommune, har været at have Gitte Mandrup med, ikke bare som den gennemgående konsulent, men i særdeleshed præcist matchet med Gitte. Gittes vedholdende tilgang om et forretningsperspektiv matcher mit ledelsesmæssige fokus om, at forandringer skal give mening og gøre en forskel. Gitte ikke sælger en “stangvare”, men altid “haute couture”, og det er samme afsæt, der er indlagt i HR partnerskabsmodellen.
  Vibeke Holm, Centerchef for HR og Arbejdsmiljø, Gribskov Kommune

Drømmer du om et HR-job?

Find DIN VEJ IND I HR

Drømmer du om dit første eller dit næste HR job?

DIN VEJ IND I HR er et struktureret online udviklingsforløb, der hjælper dig med at gøre dig klar og mere velovervejet, når du byder ind på dit første HR job.

Også for dig, der vil have bedre fodfæste i det HR job, du har.

Find din vej ind i HR

 • THOMASS CHRISTENSEN, HR BUSINESS PARTNER, DANSK RETURSYSTEM A/S
  Jeg sad som HR-professionel i en detailvirksomhed, og efter mange år i samme branche overvejede jeg et brancheskifte for at prøve noget andet og få udfordret min HR værktøjskasse i et andet forretningsperspektiv. Efter en god snak og sparring med Gitte Mandrup, blev vi enige om, at jeg skulle prøve hendes struktureret online udviklingsforløb: ’Din vej ind i HR’. Selvom jeg allerede arbejdede med HR, syntes både Gitte og jeg, at det kunne være spændende for mig at afprøve udviklingsforløbet, da det kunne være interessant med brancheskiftet in mente, idet jeg skulle finde ”min vej ind i HR i en ny branche". Gittes online forløb fik mig til at stoppe op og reflektere over HR’s arbejde – i et bredt og nyt perspektiv, som gjorde, at jeg blev opmærksom på, hvordan jeg ellers kunne anskue en organisation set ud fra et HR synspunkt. Gittes forløb, som blandt andet er bygget op af inspiration fra stærke HR-profiler, krydret med Gittes egne erfaringer, gav også god inspiration til nye tankegange og nye måder at anskue min egen profil på. Det var blandt andet nyttigt i forhold til at sælge min profil og kompetencer til andre virksomheder i nye i brancher. Til dig, der ønsker nogle konkrete værktøjer, gerne vil udfordres i din tankegang eller bare mangler inspiration til at få en fod indenfor HR, eller ligesom jeg, ønsker at skifte branche indenfor HR, kan Gittes online udviklingsforløb klart anbefales.
  THOMASS CHRISTENSEN, HR BUSINESS PARTNER, DANSK RETURSYSTEM A/S

Skal vi tale sammen om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig?

Tag fat i mig her

Velkommen til Forretningsdrevet HR udvikling
.
Forretningsdrevet HR Udvikling med Gitte Mandrup